Οι επόμενοι υποψήφιοι με το συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ε. Βλάσση


Τελευταία ενημέρωση 30 Απριλίου 2019 by energinews (admin)

Τους επόμενους υποψήφιους με τον συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα» ανακοινώνει η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος Ιεράπετρας, Ελένη Βλάσση

Ειρήνη Φιλιππάκη του Κοσμά και της Γεωργίας 

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο αλλά μεγάλωσα στην Ιεράπετρα. Σπούδασα στο ΤΕΙ Κρήτης κοινωνική λειτουργός, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Έχω εργαστεί στη διεύθυνση Δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας Ρεθύμνου, στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στην Ιεράπετρα, ΑΜΚΕ Μετάβασης. Τώρα εργάζομαι ως κοινωνικός λειτουργός στην Τοπική Μονάδα Υγείας Σητείας.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό » Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, διότι πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει αρκετά και διαφορετικά πράγματα στον τόπο μας, λόγω της άμεσης προσφοράς της στα θέματα υγείας του νοσοκομείου, των πολιτιστικών δρώμενων, του τουρισμού και της επαφής της με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Έχει ιδιαίτερες γνώσεις για την ανάπτυξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και είναι διεθνής ομιλήτρια για το θέμα ανάπτυξης σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του κόσμου όπως Παρίσι, Κίνα, Ελευσίνα(Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021) κλπ.

Ιωάννης Λαμπρίδης του Χρήστου και της Αικατερίνης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και διαμένω στην Ιεράπετρα. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Εμμ. Ξυριστάκη ιατρό Κυτταρολόγο και έχουμε αποκτήσει ένα γιο 2 ετών.

Έχω ασχοληθεί με το εμπόριο και επιχειρήσεις καφεστίασης (Κρεπερί «Με άρωμα»). Από το 2016 ασχολούμαι με αγροτικές επιχειρήσεις(παραγωγή και εμπόριο ελαιόλαδου).

Συντάσσομαι με το συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, επειδή πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να αναπτύξουμε το εμπόριο τον τουρισμό, τον αγροτουρισμό.

Αγγελική Παλάντζογλου

Γεννήθηκα Αθήνα. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο CORNEL ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων (ξενοδοχειακά). Εργάστηκα για τη MERIDIEN ανοίγοντας ξενοδοχειακές μονάδες 600 δωματίων στη Νέα Υόρκη, Miami, Τέξας, Puerto Rico, Νέα Ορλεάνη(σε διάφορ μέρη της Αμερικής). Στην Ελλάδα εργάστηκα ως Διευθύντρια ξενοδοχείου στο MIRAMARE της Ρόδου, στου ΧΑΝΤΡΗ στη Κέρκυρα και ΣΤΟ INTERCONTINENTAL στην Αθήνα.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση γιατί πιστεύω στις δυνατότητες της, γιατί επέλεξα να ζω στην Ιεράπετρα και επιθυμώ να υπάρξει αναβάθμιση και πολιτιστικά και τουριστικά. Η Ιεράπετρα έχει πολλά να προσφέρει και πιστεύω ότι πρέπει να αξιοποιηθεί σε όλους τους τομείς και από όλα τα μέρη τα οποία έχω ζήσει, αυτόν τον τόπο τον αγάπησα.

Θεόδωρος Μανδράνης του Ιωάννη και της Αγγελικής

Γεννήθηκα το 1996 στην Ιεράπετρα. Σπουδάζω Πληροφορική στο ΤΕΙ Ηρακλείου. Εργάζομαι σε χώρο καφεστίασης και τον ελεύθερο μ χρόνο ασχολούμαι με το kickboxing, μπάσκετ και γυμναστήριο.

Συντάσσομαι με το συνδυασμό «Ενωμένη Ιεράπετρα» της Ελένης Βλάσση, γιατί μπορώ να προσφέρω στον τομέα πληροφορικής στην καινοτόμα ανάπτυξη του Δήμου.

 

 

 

Γεώργιος Δεσκιώτης του Περικλή και της Βοζίτσας

Γεννήθηκα το 1947 στην Κοζάνη. Από το 1987 κατοικώ στην Ιεράπετρα. Ήμουν υδραυλικός και τώρα συνταξιούχος. Έχω αποκτήσει δύο παιδιά.
Συντάσσομαι με το συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ» της Ελένης Βλάσση, γιατί με τη γνώση, τις εμπειρίες της και με τη σύμπραξη όλων μας θα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου μας.
πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.