Οι επιπτώσεις από τις συνέπειες του κορωνοϊού στον τουρισμό και η αντιμετώπιση στο επίκεντρο της συνάντησης Περιφερειάρχη και Τομεάρχη τουρισμού της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ


0
(0)

Συνάντηση με την τομεάρχη τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Στο επίκεντρο της  συνάντησης στη Περιφέρεια παρουσία, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Αντιπεριφερειαρχών, και τοπικών στελεχών του κόμματος, συζητήθηκε η πορεία του τουρισμού ιδιαίτερα στη Κρήτη με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η κα. Νοτοπούλου εξέφρασε τις ανησυχίες της για την εξέλιξη του τουρισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Κρήτη, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι, «δυστυχώς τα σενάρια είναι εξαιρετικά ανησυχητικά και μοιάζει πλέον η πραγματικότητα να είναι δύσκολη και να χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση εντελώς διαφορετική από αυτήν στην οποία κινείται η κεντρική κυβέρνηση μέχρι στιγμής.  Ο τουρισμός καταρρέει, η Κρήτη είναι η ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού και το βιώνει αυτό με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων. Ευτυχώς έχουμε παραδείγματα εδώ πάρα πολύ αισιόδοξα που είναι καλό και σημαντικό να υιοθετηθούν από όλη την τοπική αυτοδιοίκηση και όλες τις Περιφέρειες της χώρας, που αντισταθμίζουν και τα ελλείμματα της κυβερνητικής πολιτικής, είτε μιλάμε για την εκπαίδευση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, είτε και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, για την χάραξη τουριστικής πολιτικής σε τόσο κρίσιμες συνθήκες.  Κάναμε μάλιστα μία πολύ ενδιαφέρουσα πιο προχωρημένη δεύτερη συζήτηση για το πώς αναπροσαρμόζεται το τουριστικό μοντέλο, μία πιο ήπια πιο ενδιαφέρουσα και διαφορετική τουριστική ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια. Πώς συνδέεται η πρωτογενής παραγωγή, οι υποδομές με το τουριστικό προϊόν και μας δίνουν τη δυνατότητα να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας την κα. Νοτοπούλου για την επίσκεψη στη Περιφέρεια, ανέφερε, ότι, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουρισμός την φετινή χρονιά.  «Εμείς μεταφέραμε τους προβληματισμούς της Περιφέρειας, ζητούμε τη στήριξη όλων των κομμάτων για να μπορούμε να δούμε την επόμενη μέρα, να δούμε πώς θα έχουμε τις λιγότερες απώλειες την φετινή χρονιά και να «χτίσουμε» τα επόμενα χρόνια με μία ολοκληρωμένη στρατηγική που έχουμε πάνω σε όλα τα θέματα του τουρισμού.  Ζητήσαμε τη στήριξη και τη βοήθεια της κας Νοτοπούλου, και παράλληλα με τη συνεργασία και τη συνέργια όλων θεωρούμε ότι μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ως Κρήτη» ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

 

ΒΙΝΤΕΟ:

Κατερίνα Νοτοπούλου: https://youtu.be/xZJBTuYMpbA

Σταύρος Αρναουτάκης:

https://youtu.be/MidZ-2inOXY

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *