Οι εθελοντές δίνουν ουσιαστικό περιεχόμενο στην έννοια του υπεύθυνου πολίτη


0
(0)

“Οι πολίτες…η κοινωνία συνολικά, με την συμμετοχή της στις δράσεις που αναλαμβάνονται και πυκνώνουν τον τελευταίο καιρό, δεν συμπληρώνει απλά τις αδυναμίες που υπάρχουν λόγω έλλειψης προσωπικού στην δημόσια διοίκηση,  αλλά πρωτοπορεί με την συμμετοχή της, στην προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει στον Δήμο Αγίου Νικολάου, δίνοντας ουσιαστικό περιεχόμενο, στην έννοια του υπεύθυνου πολίτη  “.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που είχε σήμερα (7/5), με τον πρόεδρο της κοινότητας Καλού Χωριού κ. Γιάννη Βάρδα και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Γιώργο Βάρδα, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει η κοινότητα με την συνδρομή πενήντα και πλέον εθελοντών για τον καθαρισμό των παραλιών αλλά και της ευρύτερης περιοχής συνολικά.

Ο κ. Ζερβός, ευχαριστώντας όλους όσους αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία αυτή, διαβεβαίωσε ότι ο δήμος θα συνδράμει ουσιαστικά, στην δράση που έχει προγραμματίσει ο πρόεδρος, το συμβούλιο, αλλά και οι πολίτες του Καλού Χωριού, επισημαίνοντας, ότι με τα νέα δεδομένα (πανδημία) για την παρούσα χρονιά και πιθανόν για την επόμενη, περιορίζεται θεαματικά η οικονομική δυνατότητα του δήμου, γεγονός που καταδεικνύει ότι και η πρόσληψη πρόσθετου προσωπικού θα είναι μειωμένη.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *