Οι διευκρινίσεις του Ιερέα που έβγαλε έξω από την εκκλησία 2 πιστούς που δεν φορούσαν μάσκα-Video


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 30 Δεκεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Ο Αρχιμανδρίτης, Φίλιππος Χαμαργιάς εξήγησε  απο άμβωνα, την κίνησή του να βγάλει έξω δύο πιστούς που δεν φορούσαν μάσκα στο ναό.

Από χθες το πρωί έχει γίνει viral το video με τον Αρχιμανδρίτη, Φίλιππο στο ναό του Αγίου Νικολάου Φλαρίου, όπου φανερά εκνευρισμένος, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, σταμάτησε την λειτουργία και επιτακτικά ζήτησε από όσους δεν τηρούν τα μέτρα, είτε να φορέσουν μάσκα, είτε να αποχωρήσουν.

Άπαντες τον συγχαίρουν για την υπεύθυνη συμπεριφορά που επέδειξε σε αντίθεση με άλλα περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε εκκλησίες όλες της Ελλάδας.

Μόλις ολοκληρώθηκε η Λειτουργία, ο αρχιμανδρίτης εξήγησε στους πιστούς τους λόγους για τους οποίους προέβη σ’ αυτήν την κίνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων…

«Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη διότι στη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας αναγκάστηκα να βγάλω έξω δυο ανθρώπους οι οποίοι δεν θέλησαν να φορέσουν μάσκα και τούτο το έκανα για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί σέβομαι όλους εσάς που φοράτε μάσκα, γιατί κανείς δεν είναι εξυπνότερος ή καλύτερος από εσάς, γιατί κανείς δεν είναι πιο πιστός από εσάς».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.