Οι αυστηρότεροι κριτές αλλά και οι καλύτεροι βοηθοί στο έργο της δημοτικής αρχής οι νέοι

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Το μάθημα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Γ΄ Δημοτικού, αναφορικά με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τον ρόλο του Δημάρχου, αποτέλεσε την αφορμή, προκειμένου ν΄απαντηθούν ερωτήματα των μαθητών του Ε΄ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, που με την συνοδεία των δασκάλων τους, πραγματοποίησαν σήμερα (20/11) συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Λασιθίου.
Οι μαθητές υπενθυμίζοντας τις ανάγκες του σχολείου τους και κάνοντας δεκάδες ερωτήσεις στον Δήμαρχο, αναφορικά : με το σχολείο φοίτησης του, το αγαπημένο του μάθημα, τα βιβλία που διαβάζει, τον ελέυθερο χρόνο του, άδραξαν την ευκαιρία και ζήτησαν να πληροφορηθούν για ζητήματα που σχετίζονται με την στέγαση του σχολείου τους, την δημιουργία νέων παιδικών χαρών, την φιλοξενία και σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης, την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων στις γειτονιές καθώς και για την ενδεχόμενη δημιουργία ποδηλατοδρόμων μέσα στην πόλη.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, υπογραμμίζοντας ότι οι αυστηρότεροι κριτές, αλλά και καλύτεροι βοηθοί στο έργο που επιτελεί σήμερα η δημοτική αρχή, είναι οι νέοι άνθρωποι, αφού παραδίδουν μαθήματα ευαισθησίας, παιδείας και πολιτισμού, ενημέρωσε για όσα έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και για όσα έχουν σχεδιαστεί και πρόκειται να υλοποιηθούν για το συγκεκριμένο σχολείο αλλά και για την πόλη γενικότερα.
Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ. Μουσουράκη Σοφία και Σταυρουλάκη Βαλεντίνα.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.