Οι απαντήσεις και τα παράπονα του Γ. Πιτικάκη μετά την παραίτηση για την διαχείριση των αδέσποτων στην Ιεράπετρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 18 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Ήταν μια παραίτηση με πολλές αιχμές που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα από τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου της Ιεράπετρας που αποφάσισε να αποχωρήσει από την Δημοτική Επιτροπή Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων έχοντας συγκεκριμένα παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση των ζώων στην Ιεράπετρας.

Απαντήσεις από την πλευρά του Δήμου Ιεράπετρας υπήρξαν από την αρμόδια κα. Ρουμελιωτάκη η οποία τόσο μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, όσο και με ανακοίνωση που ακολούθησε εξηγούσε την κατάσταση αλλά και όσα έχει κάνει ο Δήμος Ιεράπετρας από το 2014 ως σήμερα.

Ο κ. Πιτικάκης πάντως δεν φαίνεται να πείστηκε και σήμερα μίλησε στο Ράδιο Λασίθι μιλώντας αναλυτικά για όσα συμβαίνουν με τα σκυλιά, κυρίως, που εγκαταλείπονται, τα προβλήματα που δημιουργούν στην πόλη, και την ελλικπή διαχείριση εκ μέρους του Δήμου.

Ο κ. Πιτικάκης τόνισε πως αντίθετα με όσα είπε η κα Ρουμελιωτάκη ο Δήμος Ιεράπετρας δεν έχει κάνει αίτημα για δημιουργία κυνοκομείου όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος, ούτε και έχει ενδιαφερθεί ποτέ να χρηματοδοτηθεί για σίτιση ζώων από κρατικά προγράμματα, όπως έχουν κάνει πάρα πολλοί Δήμοι στην Κρήτη.

Παράλληλα τόνισε πως όλες οι δήμοσιες αρχές, από τον Δήμο Ιεράπετρας έως και αστυνομικές αρχές, της εισαγγελεία Λασιθίου κλπ. έχουν συκγκεκριμένες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες απέναντι σε ένα μεγάλο πρόβλημα καλώντας τον κάθε ένα από την πλευρά του να αναλάβει δράση.

Ένα πρόβλημα για το οποίο τόνισε πως ξεκινά από αυτούς που εγκαταλείπουν καθημερινά τα ζώα τους, όμως δεν

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.