Οδηγοί εγκλωβίστηκαν ακόμη και με αλυσίδες στο χιόνι


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 8 Ιανουαρίου 2019 by energinews (admin)

Ο καιρός έβαλε σε περιπέτειες τους οδηγούς

Τα μάτια τους δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουν οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε σημεία όπου υπάρχει χαλάζι ή χιονόπτωση που θα μετατραπεί σε παγετό.

Αρκετοί οδηγοί από το πρωί της Τρίτης αν και ακολούθησαν τις οδηγίες και χρησιμοποίησαν αντιολισθητικές αλυσίδες, εγκλωβίστηκαν στο δρόμο και χρειάστηκε η βοήθεια των γκρέιντερ της Περιφέρειας για να καθαριστεί ο δρόμος.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ.Τζανοκωστάκη: «υπήρξαν εγκλωβισμοί οδηγών σε Αστρίτσι- Αρκαλοχώρι, σε Αγίες Παρασκιές και Κουνάβους, σε Καταλαγάρι- Χουδέτσι, ενώ σε Φόδελε και Σίσες νταλίκες έμειναν στην άκρη του δρόμου μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος. Τα γκρέιντερ δουλεύουν σε όλο το οδικό δίκτυο και οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί ωστόσο απαιτείται η προσοχή των οδηγών».

(Τα γκρέιντερ του δήμου στην περιοχή Αρχανών – Αστερουσίων)

Το γεγονός ότι έκλεισαν τα σχολεία σε πολλές περιοχές βοήθησε σύμφωνα με τον κ.Τζανοκωστάκη ώστε να μην υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα.

Η κακοκαιρία οδήγησε νωρίς το πρωί στην εκ περιτροπής κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό στο ύψος του Σεληναρίου ωστόσο αργότερα η κίνηση αποκαταστάθηκε και από το μεσημέρι της Τρίτης η διέλευση των οχημάτων γίνεται και από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.