ΟΑΕΔ: 5.500 νέοι πτυχιούχοι βρίσκουν δουλειά

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Άνεργοι νέοι με πτυχίο αρκεί να κάνουν μια αίτηση και να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας

Με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας στις νεαρές ηλικίες, αλλά και τη μείωση του αριθμού των ανθρώπων που επιλέγουν να φύγουν από τη χώρα αναζητώντας εργασία στο εξωτερικών, ανοίγουν νέες θέσεις για άνεργους πτυχιούχους που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Αφορά πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, για 5.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 12 μηνών, στο Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς.

Οι φορείς Υγείας της 7ης Υ.Πε. Κρήτης θα προσλάβουν συνολικά 63 ωφελούμενους του Προγράμματος (διαφόρων ειδικοτήτων). Πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες θέσεις που θα καλυφθούν δίνονται στην Ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ επιλέγοντας το πεδίο Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- Οδηγίες Πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

πηγη:www.neakirti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.