ΟΑΕΔ: Να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

ΟΑΕΔ: Να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Ο βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης με ερώτησή του στη Βουλή ζητά να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα

Την παράταση προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ ζητά με ερώτησή του προς τους κ.κ. Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εσωτερικών, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Ειδικότερα, όπως τονίζει στο κείμενο της ερώτησής του, η υλοποίηση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ (Δημόσια Πρόσκληση ΟΑΕΔ Νο 8/2018) για εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα άνεργων του ΟΑΕΔ, οδήγησε στην πρόσληψη σημαντικού αριθμού εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η συμβολή των εργαζομένων αυτών προσδίδει σημαντική βοήθεια στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επειδή η λήξη της διάρκειας των συμβάσεων αυτών τους προσεχείς μήνες θα δημιουργήσει σημαντικό κενό στις υπηρεσίες των Δήμων, οι οποίοι Δήμοι, μάλιστα, με αιτήματά τους προς τα αρμόδια Υπουργεία έχουν ζητήσει και οι ίδιοι την παράταση του προγράμματος, ο κ. Βαρδάκης ρωτά τους αρμόδιους Υπουργούς αν υπάρχει σχεδιασμός, για παράταση του προγράμματος, για το σύνολο των εργαζομένων, τουλάχιστον κατά 4 μήνες.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.