«Ξεχασμένοι» εκλογικοί σάκοι, από την Κρήτη… στην Αθήνα

«Ξεχασμένοι» εκλογικοί σάκοι, από την Κρήτη… στην Αθήνα
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα με τους εκλογικούς σάκους – Απίστευτο πανδαιμόνιο – αλαλούμ με την επικύρωση των αποτελεσμάτων

Δεν έχει τέλος το πανδαιμόνιο που έχει προκληθεί με τους άφαντους σάκους που δεν είχαν παραδοθεί στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, μέχρι αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, ώστε να ελεγχθεί το εκλογικό υλικό και να επικυρωθούν τα αποτελέσματα.

Στις 12 το μεσημέρι έληξε το πρωτοφανές θρίλερ για τα εκλογικά χρονικά του Ηρακλείου, όταν υπάλληλος του Πρωτοδικείου, συνοδεία αστυνομικών, πήγε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει τις προηγούμενες ημέρες δικαστική αντιπρόσωπος, η οποία φέρεται να έφυγε μαζί με τον σάκο από την Κρήτη και αναγκάστηκε να τον αποστείλει στο ξενοδοχείο όπου αντιλήφθηκε ότι τον αναζητούσε η αστυνομία, στην Αθήνα όπου διαμένει.

Σήμερα το πρωί λύθηκε και ένας ακόμη γρίφος με αγνοούμενους σάκους, με εκλογικό υλικό. Δημοτικοί υπάλληλοι ενημέρωσαν την Περιφέρεια Κρήτης και το Πρωτοδικείο πως πέντε σάκοι βρέθηκαν στοιβαγμένοι στο Πολύκεντρο της οδού Ανδρόγεω, όπου πιθανολογείται ότι τους εγκατέλειψαν εξαντλημένοι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Τις σκηνές για γέλια και για κλάματα αποδίδει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου στην εμπλοκή στη διαδικασία ατόμων που δεν ήταν δικηγόροι, είτε δικαστικοί υπάλληλοι, καθώς και την απειρία σε μία τέτοια πρωτόγνωρη διαδικασία.

Ακόμη, όμως, και στο εκλογικό υλικό που έχει παραδοθεί διαπιστώνονται παιδαριώδη λάθη, όπως τα 80 ψηφοδέλτια που είχε χαρακτηρίσει άκυρα δικαστική αντιπρόσωπος. Όταν υπάλληλος του Πρωτοδικείου επικοινώνησαν μαζί της ζητώντας εξηγήσεις, αφού τα ψηφοδέλτια ήταν καθαρά, έλαβαν την απάντηση πως, τα θεώρησε άκυρα, γιατί δεν είχαν σταυρό προτίμησης.

Ήδη πολλοί δικαστικοί αντιπρόσωποι κηρύχθηκαν ανεπιθύμητοι για τον Β’ Γύρο των εκλογών, ενώ ο εξαντλητικός μαραθώνιος στο Πρωτοδικείο του Ηρακλείου, συνεχίζεται.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.