Ξεκινούν τη Δευτέρα τα έργα για την ανάπλαση του κέντρου της Ιεράπετρας από την οδό Λασθένους

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Απριλίου 2022 by manos (seo)-admin

Ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 το έργο της ανάπλασης (Οpen Μall), προϋπολογισμού 927.237,45€, από την είσοδο της πόλης της Ιεράπετρας και συγκεκριμένα από την οδό Λασθένους.

Το έργο περιλαμβάνει ζώνες κίνησης πεζών, χώρους πρασίνου και χώρους στάσης, κατασκευάζεται «όδευση τυφλών», πραγματοποιείται φύτευση δέντρων,  κατασκευάζονται νέα καθιστικά, πραγματοποιείται διαπλάτυνση των πεζοδρομίων με διαμόρφωση εσοχών, δημιουργούνται θέσεις στάθμευσης και δημιουργία παρτεριών χαμηλής φύτευσης, πλακοστρώσεις, ηλεκτροφωτισμός, υπογειοποίηση κάδων κ.α.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη: «Το έργο της μεγάλης αυτής ανάπλασης, που θα αναβαθμίσει αισθητικά και λειτουργικά την πόλη της Ιεράπετρας, θα πραγματοποιηθεί τμηματικά, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία για τους δημότες και τους επισκέπτες ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της τουριστικής περιόδου και μικρότερες οχλήσεις στις παρακείμενες επιχειρήσεις και στους περίοικους.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών του έργου, θα ισχύσουν συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις οποίες και παρακαλούμε για την εφαρμογή τους από όλους τους πολίτες».

45

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.