Ξεκινά η Αστική συγκοινωνία στον Άγιο Νικόλαο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 24 Μαρτίου 2023 by manos (ceo)-admin

Υπογράφηκε σήμερα (24/3/23), η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου,  για την λειτουργία της Αστικής Συγκοινωνίας στην πόλη του Αγίου Νικολάου.

“Πρόκειται για μια εξαιρετική εξέλιξη – υπογράμμισε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός – δεδομένου ότι από την 1η Απριλίου, η Αστική Συγκοινωνία θα προσφέρει  σημαντικές υπηρεσίες στους δημότες, αλλά και στους επισκέπτες, αφού δίδεται στο εξής η δυνατότητα μη χρησιμοποίησης των αυτοκίνητων τους μέσα στην πόλη.

Η συχνότητα των δρομολογίων, όπως έγινε γνωστό θα είναι από 20΄έως 30 ‘ ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο. Υπάρχει ήδη σχεδιασμός, ώστε να καλύπτεται επαρκώς το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, ενώ στο πλαίσιο της ενδο – δημοτικής συνεργασίας, αναμένεται να εξεταστεί η δυνατότητα εξυπηρέτησης των δημοτικών διαμερισμάτων που δεν έχουν αστική συγκοινωνία.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, η μετακίνηση των δημοτών θα είναι δωρεάν !

Μάλιστα ο ίδιος, για το λόγο αυτό, ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, αλλά και των εργαζομένους για την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, αλλά και για την υλοποίηση σχετικών αιτημάτων επισκεπτών αλλά και ειδικών ομάδων πληθυσμού.

Να σημειώσουμε ότι η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του ΚΤΕΛ κ. Μανόλη Χαχλιούτη, του αντιπροέδρου κ. Νίκου Καρπαθιωτάκη,του μέλους κ. Κωνσταντίου Καρύδη, καθώς και των : Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη, Μαρίας Πρατσινάκη, Δ/ντριας της Δ/νσης Μελετών & Προγραμματισμού.

 

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.