Ξεκίνησε ο στολισμός της Ιεράπετρας και οι συζητήσεις για τη συναυλία φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ξεκίνησε ο στολισμός της Ιεράπετρας και οι συζητήσεις για τη συναυλία φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 1 έτος by manos (ceo)-admin

Με τον εορταστικό στολισμό της πόλης, ο οποίος άρχισε να τοποθετείται από σήμερα, ξεκινά η προετοιμασία για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ιεράπετρας.

Ο προγραμματισμός που γίνεται από πλευράς ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α θα είναι παρόμοιος με τις δράσεις που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια, αναφέρει στο Ράδιο Λασίθι η πρόεδρος, Μαρία Σακκαδάκη.

Έτσι, πέρα από το κομμάτι του στολισμού, στην κεντρική πλατεία της πόλης θα διοργανωθούν διάφορες δράσεις για παιδιά και ενήλικες που θα δώσουν μια παραπάνω ζωντάνια στο κέντρο ενώ στις τοπικές κοινότητες θα πρέπει να υπάρξει μια συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Στην κεντρική πλατεία θα τοποθετηθούν επίσης και τα ξύλινα σπιτάκια τα οποία θα φιλοξενούν διάφορες δράσεις, επειδή όμως ο αριθμός τους είναι μικρός και υπάρχει μεγάλη ζήτηση από διάφορους συλλόγους της πόλης, είναι πιθανό να μη δοθούν εκεί για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, αλλά να δοθεί η δυνατότητα στους συλλόγους να παρουσιάσουν τις δράσεις τους με άλλο τρόπο.

Όσο για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία που «παραδοσιακά» πλέον διοργανώνει η δημοτική αρχή , αυτό θα συμβεί και φέτος με τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει με διάφορα σχήματα και καλλιτέχνες με στόχο να γίνει μια συναυλία που θα απευθύνεται περισσότερο στις μικρότερες ηλικίες, αλλά και να μην χρειαστεί να δαπανηθεί κάποιο πολύ μεγάλο ποσό από την πλευρά του Δήμου Ιεράπετρας.

54

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.