Ξεκίνησε η ανάπλαση της γραφικής περιοχής «Καζάρμα» στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου


0
(0)

Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου της  «Ανάπλασης των δρόμων  από Άγιο Νικόλαο έως Άγιο Χαράλαμπο και δρόμου Γυμνασίου οικισμού Τζερμιάδων» .Το έργο υλοποιείται  με δαπάνη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και έχει προϋπολογισμό 73.962 ευρώ.

Η  μελέτη προβλέπει την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης λυμάτων, τοποθέτηση φωτιστικών ιστών και σωμάτων σε όλο τον δρόμο, καθαίρεση αόπλου σκυροδέματος – στρώσιμο του οδοστρώματος με κυβόλιθους τσιμέντου άμμου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε, ότι, με αυτή την παρέμβαση

γίνεται ανάπλαση του δημοτικού δρόμου που οδηγεί από την πλατεία της Παλιάς Γεώτρησης έως το Γυμνάσιο – Λύκειο  Τζερμιάδων.

«Ένας δρόμος  γνώριμος σε όλους τους Λασιθώτες που πέρασαν τα μαθητικά  τους χρόνια στο Γυμνάσιο –Λύκειο Τζερμιάδων .

Η περιοχή «Καζάρμα» όπως ονομάζεται, είναι μια περιοχή με πολύ γραφικά στοιχεία , που δυστυχώς όμως , όπως και πολλά άλλα μέρη της υπαίθρου έχουν αφεθεί στην λήθη του χρόνου» ανέφερε χαρακτηριστικά κ. Στεφανάκης.

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου με μια σειρά αναπλάσεων  και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που έχει προγραμματίσει στοχεύει στο «ξαναζωντάνεμα» της υπαίθρου με την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων και την μεγαλύτερη προσέλκυση επισκεπτών στο Δήμο.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *