Ξεκίνησαν οι μετρήσεις και η προετοιμασία για την προσαγωγό διώρυγα Μπραμιανών


0
(0)

Στην Ιεράπετρα βρίσκονται τις τελευταίες μέρες μηχανικοί από την εταιρία που θα κατασκευάσει την προσαγωγό διώρυγα Μύρτους-Μπραμιανών με τα έργα κατασκευής να έχουν πρακτικά ξεκινήσει.

Όπως λέει ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Παπαδάκης οι δύο μηχανικοί επικοινώνησαν με τον ΤΟΕΒ όπου έγινε μια συνάντηση και επισκέφθηκαν όλα τα σημεία από τα οποία θα περάσει ο αγωγός ώστε οι μηχανικοί να δουν από κοντά όλα τα σημεία της μελέτης και να σχεδιάσουν τον προγραμματισμό της κατασκευής.

Το από που θα ξεκινήσουν τα έργα, ποια κομμάτια θα γίνουν εντός καλοκαιριού και ποια το χειμώνα, που θα εγκατασταθεί το εργοτάξιο, που θα αποθηκευτούν οι μεγάλοι αγωγοί που θα φτάσουν, ποιες εκτάσεις θα πρέπει να ενοικιαστούν και πολλά ανάλογα διαδικαστικά ζητήματα είναι αυτά που οι μηχανικοί προσπαθούν να διευθετήσουν αυτές τις μέρες που βρίσκονται στην περιοχή. Παράλληλα θα κάνουν επαφές με τον ΟΤΕ τη ΔΕΔΔΕΗ, το Δήμο Ιεράπετρας κλπ για να υπάρξει συντονισμός εκεί που απαιτείται.

Πέρα από την προσαγωγό θα κατασκευαστεί και μια μεγάλη δεξαμενή 6.000 κυβικών μέτρων κοντά στους Μύθους, όπου εκεί θα καταλήγει το πρώτο τμήμα του αγωγού, θα συγκεντρώνεται το νερό και θα συνεχίζει στη συνέχεια την πορεία του, η οποία συνεχίζει από τον παλιό δρόμο Μύρτους – Ιεράπετρας, φτάνει στον κεντρικό δρόμο μέχρι ένα σημείο στη Γρα Λυγιά, και στη συνέχεια συνεχίζει στο Ρέμα Διαβατών και από εκεί στο Φράγμα Μπραμιανών.

radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *