Ξεκίνημα των προαγωγικών και των απολυτήριων εξετάσεων στα Λύκεια

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα, οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια όλης της χώρας οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Ιουνίου.

Ειδικότερα, οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών και μαθητριών τριών της Α’ και Β’ τάξης των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 ενώ οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών και των μαθητριών της Γ΄ τάξης ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων, διεξάγονται από τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα από πέρσι θα διεξαχθούν αυτή τη χρονιά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Για τους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών Λυκε΄ίων έχουν προγραμματιστεί στις 3-10 Ιουνίου, ενώ για τους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων στις 2-17 Ιουνίου. Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθεί το διάστημα 18-30 Ιουνίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της σχολικής χρονιάς έχει αρχίσει και για τα Γυμνάσια, με την τελευταία ημέρα μαθημάτων να είναι η 30ή Μαΐου. Οι εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων θα διεξαχθούν από την 1η Ιουνίου και μέχρι τις 15 του μηνός.

Τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία θα κλείσουν στις 15 Ιουνίου.

8

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.