Ξαναμπαίνει στο τραπέζι ένα θέμα που ουσιαστικά είχε λυθεί Δηλώσεις Δημάρχου Αγ Νικολάου για την κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων


0
(0)

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, που έγιναν στο πλαίσιο του 5ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου της “Ναυτεμπορικής”, αναφορικά με τις προωθούμενες αλλαγές στο μοντέλο λιμενικής διακυβέρνησης, που ως απώτερο στόχο έχουν – όπως ο ίδιος προανείγγελε – την ένταξη των λιμένων που σήμερα βρίσκονται υπό τον έλεγχο Δήμων και Κοινοτήτων στον έλεγχο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής», ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός προέβη στην παρακάτω δήλωση :

“Ξαναμπαίνει στο τραπέζι, ένα θέμα που θεωρητικά έχει λυθεί. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι δυνατόν, σε πόλεις που διαθέτουν, ένα μικρό λιμενικό – το παραλιακό τους μέτωπο – να το διαχειρίζεται άλλος, εκτός από την ίδια την πόλη.

Είναι αναμενόμενο, ότι το συγκεκριμένο θέμα, φέρνει έναν μεγάλο προβληματισμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εφόσον εφαρμοστεί.

Φαντάζομαι ότι θα υπάρξει δυνατότητα επικοινωνίας και ενημέρωσης για να πάρουμε θέση !

Ασφαλώς το ζήτημα αυτό, θα το επικοινωνήσουμε στην ΠΕΔ και στην ΚΕΔΕ”.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *