Ξαναμπαίνει στο τραπέζι ένα θέμα που ουσιαστικά είχε λυθεί Δηλώσεις Δημάρχου Αγ Νικολάου για την κατάργηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, που έγιναν στο πλαίσιο του 5ου Ναυτιλιακού Συνεδρίου της “Ναυτεμπορικής”, αναφορικά με τις προωθούμενες αλλαγές στο μοντέλο λιμενικής διακυβέρνησης, που ως απώτερο στόχο έχουν – όπως ο ίδιος προανείγγελε – την ένταξη των λιμένων που σήμερα βρίσκονται υπό τον έλεγχο Δήμων και Κοινοτήτων στον έλεγχο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής», ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός προέβη στην παρακάτω δήλωση :

“Ξαναμπαίνει στο τραπέζι, ένα θέμα που θεωρητικά έχει λυθεί. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι δυνατόν, σε πόλεις που διαθέτουν, ένα μικρό λιμενικό – το παραλιακό τους μέτωπο – να το διαχειρίζεται άλλος, εκτός από την ίδια την πόλη.

Είναι αναμενόμενο, ότι το συγκεκριμένο θέμα, φέρνει έναν μεγάλο προβληματισμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εφόσον εφαρμοστεί.

Φαντάζομαι ότι θα υπάρξει δυνατότητα επικοινωνίας και ενημέρωσης για να πάρουμε θέση !

Ασφαλώς το ζήτημα αυτό, θα το επικοινωνήσουμε στην ΠΕΔ και στην ΚΕΔΕ”.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.