Ξανά στο επίκεντο το άλυτο πρόβλημα με τα σκουπίδια που βγάζει η θάλασσα στην Παχειά Άμμο

Ξανά στο επίκεντο το άλυτο πρόβλημα με τα σκουπίδια που βγάζει η θάλασσα στην Παχειά Άμμο
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 έτη by energinews (admin)

Mε κεντρικό θέμα συζήτησης το χρόνιο πρόβλημα των σκουπιδιών τα οποία κάθε καλοκαίρι, άλλοτε περισσότερο, άλλοτε λιγότερο, ξεβράζονται στην παραλία της Παχειάς Άμμου, έγινε χθες συνάντηση στο Δήμο Ιεράπετρας με σκοπό έστω και τώρα να μπορέσει να γίνει ένας προγραμματισμός και να βελτιωθεί η κατάσταση.

Μια συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Καλαντζάκη και την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Ρουμελιωτάκη την οποία ζήτησαν καταστηματάρχες της περιοχής, και όπως λέει ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ραπάνης, ο οποίος βρέθηκε επίσης στη συνάντηση και μίλησε στο Ράδιο Λασίθι, ήταν άμεση ανάγκη να γίνει αφού φέτος το πρόβλημα με τα σκουπίδια παρουσιάζει έξαρση που είχε χρόνια να δει η περιοχή.

Στην παραλία της Παχειάς Άμμου υπάρχει ένας δημοτικός υπάλληλος που καθημερινά καθαρίζει ότι μπορεί από την παραλία και πλέον ο κ. Καλαντζάκης δεσμεύτηκε πως άμεσα ένας ακόμα υπάλληλος θα βοηθά στην καθαριότητα.

Μια λύση σίγουρα θετική ανέφερε ο κ. Ραπάνης που όμως δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα το οποίο ξεκινά από πολλά άλλα σημεία του Αιγαίου.

Παράλληλα έγινε κουβέντα για τα περίφημα 15.000 ευρώ τα οποία έχουν εγκριθεί αλλά δεν έχουν δοθεί ποτέ από πλευράς Περιφέρειας με σκοπό ένας ιδιώτης να μαζεύει με βάρκα τα σκουπίδια, αφού δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ζήτημα το οποίο ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε στους παρευρισκομένους πως θα γίνει νέα προσπάθεια να προχωρήσει .

Επίσης ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε στη συνάντηση πως θα ζητήσει να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση στην Περιφέρεια, μαζί με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση και να φανεί αν υπάρχουν περιθώρια για κινήσεις.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.