Ξανά σε εκλογές ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας – Δεκτή η αίτηση για ορισμό προσωρινού ΔΣ


0
(0)

Σε νέες εκλογές προχωρά ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης στην αίτηση για ορισμό προσωρινού ΔΣ που είχε κατατεθεί από τον πρόεδρο της ελεγκτικής επιτροπής Παναγιώτη Μπαλοθιάρη.

Έτσι μια υπόθεση που κράτησε για αρκετούς μήνες παίρνει ένα τέλος και ο Αγροτικός Σύλλογος μπορεί πλέον να λειτουργεί με φυσιολογικές και νόμιμες συνθήκες, αφού το δικαστήριο αποφάσισε πως πρέπει άμεσα να οριστεί προσωρινό ΔΣ με τα υπάρχοντα μέλη να παραμένουν, να ορίζονται νέα μέλη καθώς και επιλαχόντες. Το προσωρινό αυτό ΔΣ έχει υποχρέωση να ορίσει εκλογές μέσα σε 4 μήνες από την έκδοση της απόφασης που ήρθε χθες 6 Μαΐου, ενώ μέχρι τότε μπορεί να διεκπεραιώνει όλες τις υποθέσεις του κανονικά.

Για μια απόφαση που δικαιώνει την επιλογή του έκανε λόγο ο Παναγιώτης Μπαλοθιάρης, αναφέροντας στο Ράδιο Λασίθι, πως από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο πως αυτή ήταν η μοναδική επιλογή που είχε ο Σύλλογος και δεν θα έπρεπε να έχει χαθεί τόσος χρόνος.

Θυμίζουμε πως το πρόβλημα στον Αγροτικό Σύλλογο είχε προκύψει μετά τις παραιτήσεις 4 μελών του προηγούμενου ΔΣ που είχε προκύψει μετά τις εκλογές που είχαν γίνει στα τέλη Νοέμβρη, μια ενέργεια που όπως έκρινε το δικαστήριο δεν μπορούσε να ξεπεραστεί με αντικατάσταση μελών όπως είχε γίνει, αλλά με νέες εκλογές όπως και αποφασίστηκε.

Παράλληλα όπως λέει ο κ. Μπαλοθιάρης στην απόφαση αναφέρεται ότι τα δικαστικά έξοδα θα κληθούν να πληρώσουν τα 4 υπάρχοντα μέλη του ΔΣ.

Από την πλευρά της η νυν πρόεδρος Κατερίνα Τσικαλουδάκη, ανέφερε πως δεν λάβει στα χέρια της ακόμα την απόφαση ώστε να γνωρίζει όλες τις νομικές λεπτομέρειες. Προσωπική της άποψη είναι πως εφόσον βγήκε απόφαση για νέες εκλογές, αυτές θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό, ώστε να σταματήσει ο διχασμός που υπάρχει στον αγροτικό κόσμο και ο Σύλλογος να μπορέσει ξανά να λειτουργήσει με φυσιολογικές συνθήκες.

Πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *