Ξέσπασμα για το ζεϊμπέκικο του Πολάκη με το τσιγάρο στο στόμα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 5 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Η εικόνα εξόργισε ακόμα και τον Ευρωπαίο Επίτροπο

Δεν συνηθίζω να αναφέρομαι σε δημόσια πρόσωπα και πολύ δε περισσότερο σε υπουργούς, υφυπουργούς και υψηλόβαθμα στελέχη. Αλλά όταν μια εικόνα έχει έντονο συμβολισμό, δεν μπορείς να μην τη σχολιάσεις.

Αν ο Παύλος Πολάκης χόρευε απλά ένα «βαρύ» ζεϊμπέκικο θα ήταν προσωπικό του θέμα. Όταν όμως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιλέγει να εμφανιστεί σε κλειστό χώρο με το τσιγάρο στο χέρι- τη στιγμή που το υπουργείο καλεί όλους τους υπολοίπους να εφαρμόσουν τον αντικαπνιστικό νόμο- τίθεται θέμα.

Και μάλιστα θέμα που έχει πάρει διαστάσεις αφού τον Κρητικό υφυπουργό «κατακεραύνωσε» ακόμη και ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Υγεία Βιτένις Αντριουκάιτις που βρέθηκε στη χώρα μας.

Σχολιάζοντας την εικόνα του υφυπουργού με το τσιγάρο στο στόμα ο Ευρωπαίος Επίτροπος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι ντροπή! Είναι ντροπή! Αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία. Μηδέν!».Επισήμανε δε ακόμη ότι: «όταν αυτό συμβαίνει σε δημόσιο χώρο πρόκειται για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γιατί οι γύρω του έχουν το δικαίωμα να αναπνέουν καθαρό αέρα».

Ακόμα και οι Ευρωπαίοι μας… πήρανε χαμπάρι γιατί άλλο να κυκλοφορείς και να κινείσαι όπως θέλεις με αίσθημα ελευθερίας και άλλο να θέλεις να επιβάλλεις έναν νόμο στον οποίο δεν πιστεύεις ούτε εσύ!

Όπως και να’ χει,καλό το ζεϊμπέκικο, η λεβεντιά, ο χορός και η κατάθεση ψυχής που είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου… κι άλλο η εικόνα που σχολίασαν αρνητικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και εξόργισε ακόμα και τον Ευρωπαίο Επίτροπο…

Το μόνο που λείπει τώρα είναι να επιτεθεί τώρα ο αναπληρωτής Υπουργός και στον Ευρωπαίο Επίτροπο που τόλμησε να ασκήσει κριτική…

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.