Ν. Παπαδάκης: Σίγουρα κάτι θα ακούσουμε από Βορίδη για αποζημιώσεις, ελπίζουμε να κλείσει αισιόδοξα η μέρα


0
(0)

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και τη βεβαιότητα πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ξεκαθαρίσει το θέμα των αποζημιώσεων στα κηπευτικά της Κρήτης λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού, υποδέχεται ο αγροτικός κόσμος της Ιεράπετρας τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη ο οποίος από χθες βρίσκεται στο Λασίθι.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Αγροτικής Επιτροπής, Νεκτάριος Παπαδάκης, ο οποίος βρέθηκε χθες στην εκδήλωση Σητεία, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι, για όσα έγιναν χθες και όσα ειπώθηκαν σε φιλικό και ανεπίσημο κλίμα με τον Υπουργό κατά τη διάρκεια δείπνου που ακολούθησε.

Όπως λέει στη συζήτηση που έγινε τόσο με τον Υπουργό όσο και με συνεργάτες και παρευρισκόμενους, δεν ακούστηκαν συγκεκριμένα πράγματα ούτε για ποσά, ούτε για ημερομηνίες, όμως το θέμα αναμένεται να ξεκαθαριστεί και να ακουστούν λεπτομέρειες στη σύσκεψη που θα γίνει στην «Ανατολή».

Το μόνο που ελπίζουμε είναι η μέρα να κλείσει με αισιόδοξο τρόπο και τα δίκαια αιτήματα τόσο της Ιεράπετρας αλλά και όλης της Κρήτης που υπέστη ζημιά στα κηπευτικά λόγω του κορωνοϊού, να ικανοποιηθούν και οι αγρότες να πάρουν αυτό που τους αξίζει, ήταν το σχόλιο του κ. Παπαδάκη.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.