Ν. Παπαδάκης: Η Κρήτη έχει αδικηθεί στο κομμάτι των αποζημιώσεων στα θερμοκήπια, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε


0
(0)

Με βασικό συμπέρασμα την απογοήτευση από τη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης επέστρεψε και ο αντιδήμαρχος πρωτογενή τομέα του Δήμου Ιεράπετρας, Νεκτάριος Παπαδάκης, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη της περασμένης Πέμπτης μαζί με εκπροσώπους αγροτικών φορέων από όλη την Κρήτη με τον Σπήλιο Λιβανό.

O κ. Παπαδάκης μίλησε στο Ράδιο Λασίθι για όσα έγιναν στη συνάντηση αναφέροντας πως σε γενικές γραμμές δεν υπήρξε κάποιο θετικό αποτέλεσμα κυρίως στο κομμάτι των αποζημιώσεων σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες, όπου εκεί φάνηκε πως ο Υπουργός ούτε έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα ούτε έχει πρόθεση να βοηθήσει στο βαθμό που θα έπρεπε.

Όπως λέει το αίτημα της Κρήτης για να λάβει 25 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε γρήγορα από τον κ. Λιβανό ο οποίος ανέφερε πως αυτό το ποσό θα διατεθεί για ανάλογες ανάγκες σε όλη την Ελλάδα, κάτι που δείχνει πως οι όποιες αποζημιώσεις στην Κρήτη θα είναι ελάχιστες.

Ο κ. Παπαδάκης τόνισε πως η Κρήτη είναι σαφώς αδικημένη στο κομμάτι των ενισχύσεων που σχετίζονται στις επιπτώσεις της πανδημίας, αφού τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι από τον κ. Βορίδη ήταν πολύ λίγα, ενώ τα ίδια δόθηκαν και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, με τη διαφορά όμως ότι οι υπόλοιπες θερμοκηπιακές περιοχές της χώρας δεν βρισκόταν σε στάδιο παραγωγής όταν χτύπησε η πανδημία.

Παρόλα αυτά υπογράμμισε πως οι διεκδικήσεις από τον Υπουργό δεν πρόκειται να σταματήσουν και θα συνεχιστούν με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στο συγκεκριμένο θέμα όσο και σε άλλα που τέθηκαν, όπως αυτό των αδειοδοτήσεων νέων θερμοκηπιακών καλλιεργειών.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *