Ν. Μεταξάκης: Να αφήσουμε πίσω την περιπέτεια και να επιστρέψει γρήγορα ο Αλέξης στη ζωή του

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 17 Μαΐου 2021 by energinews (admin)

Μια πολύ δύσκολη περιπέτεια η οποία συνεχίζεται βιώνει εδώ και μια εβδομάδα ο 35χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μετά από δύο θρομβώσεις και τρία χειρουργεία τα οποία σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ, οφείλονται στον εμβολιασμό του 35χρονου με το σκεύασμα της AstraZeneca.

O πατέρας του, Νίκος Μεταξάκης, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι, μετά και το τελευταίο περιστατικό θρόμβωσης στην καρωτίδα, το οποίο δεν εμφάνισε κάποια συμπτώματα, όμως ευτυχώς έγινε αντιληπτό από τον αγγειοχειρούργο κ. Κοντοπόδη μετά από ψηλάφιση.

Οι εξετάσεις που ακολούθησαν έδειξαν πως απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση αφού η αριστερή καρωτίδα είχε «κλείσει» σε ποσοστό 80%, η οποία έγινε σύντομα και όλα πήγαν πολύ καλά και ο 35χρονος βγήκε από το χειρουργείο σε καλή κατάσταση.

Ο πατέρας του ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους γιατρούς για την προσπάθεια που κάνουν όλες αυτές τις ημέρες, τονίζοντας πως η οργάνωση και η παρακολούθηση είναι πάρα πολύ συστηματική, το ενδιαφέρον που δείχνουν είναι τεράστιο, ενώ και αυτοί ως γιατροί δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό.

Προτεραιότητα για τον ίδιο όπως λέει είναι να τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια, να φύγουν από το Νοσοκομείο και να αφήσουν πίσω τους όλη αυτή την πολύ δυσάρεστη εμπειρία που ζουν την τελευταία εβδομάδα.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.