Νοσοκομείο «Γεννηματάς» για δηλώσεις Παγώνη: Κανένα δανεικό ράντζο από το «Σωτηρία»


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 8 Νοεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Διευκρινίσεις αναφορικά με τις δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη, ως προς την κατάσταση που επικράτησε στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» κατά τις εφημερίες 7 και 8 Νοεμβρίου, δίνει το Νοσοκομείο, διαψεύδοντας παράλληλα ότι το Νοσοκομείο δανείστηκε ράντζα από το «Σωτηρία».

«Το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021)», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, «στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου».

Όπως δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Realfm 97,8 η κ. Παγώνη η χθεσινή νύχτα στο νοσοκομείο ήταν «πάρα πολύ δύσκολη». «Είχαμε μια πολύ δύσκολη εφημερία, να φανταστείτε δανειστήκαμε ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο, το «Σωτηρία». Ανέφερε επίσης ότι υπήρξαν εισαγωγές στην non Covid που οι ασθενείς βρίσκονταν σε ράντζα. «Ήταν από τις δύσκολες εφημερίες τον τελευταίο καιρό συνήθως δεν είχαμε τόσες εισαγωγές» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Ακούστε το ηχητικό 

real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.