Νοσοκομείο Βέροιας: Σοβάδες από το ταβάνι έπεσαν στα κεφάλια γιατρών


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Σεπτεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Μια γιατρός δεν την γλύτωσε και τραυματίστηκε

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε το veriotis.gr, κομμάτια σοβάδων από το ταβάνι έπεσαν στα κεφάλια γιατρών σε μία αίθουσα γραφείων.

Από τύχη φαίνεται πως δεν θρηνήσαμε θύματα αφού η αποκόλληση του σοβά από το ταβάνι προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό μιας γιατρού στο πόδι.

“Το έχουμε ξαναζήσει” λέει η γιατρός που τραυματίστηκε

Και συνέχισε: «Το έχουμε ξαναζήσει. Να πέφτουν σκόνες ή μικρά κομμάτια από σοβάδες, το έχουμε ξαναζήσει. Και στο διπλανό μας γραφείο, αυτό του διευθυντή της μονάδας είχε πέσει σοβάς πριν λίγα χρόνια, ωστόσο τότε δεν υπήρχε κανένας μέσα. Πριν από λίγους μήνες παρατηρήσαμε πως πέφτουν πάλι σοβάδες και καλέσαμε την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου Βέροιας που διαπίστωσε διαρροή. Έγιναν οι απαραίτητες τότε εργασίες, βάφτηκε το ταβάνι, όμως απ’ ότι φαίνεται χρειάζεται επιπλέον παρεμβάσεις στην ταράτσα που είναι από πάνω μας. Δεν παρατηρήσαμε κάτι διαφορετικό στο ταβάνι το τελευταίο διάστημα, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται η υγρασία και η βροχή των ημερών πρέπει να έκαναν τη δουλειά τους…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι όποιες εργασίες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στην ΜΕΘ έχουν την λογική του «μπαλώματος» αφού πρόκειται για δύο κλινικές που στεγάζονται σε πολύ παλιά κτίρια. Θα έπρεπε να στεγαστούν εδώ και 2 χρόνια στο νέο κτίριο του Νοσοκομείου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει αφού δεν έχει εγκατασταθεί ο εξοπλισμός στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

 

πηγη:iatropedia

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.