ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: «Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΥΠΗΡΕΤΕΙ 1.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ»


Τελευταία ενημέρωση 4 μήνες by energinews (admin)

Στο πλαίσιο συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA και τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ανέδειξε την απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας από τη Νέα Δημοκρατία.

«Η Νέα Δημοκρατία επί της ουσίας δίνει 2% των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για υπηρεσίες και υλικοτεχνική υποδομή και επιπλέον 2% για την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων. Χώρες με ανάλογα προβλήματα, όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία, διοχετεύουν 8-11% των πόρων στην υγεία. Εμείς προτείνουμε να δώσουμε 8-10% διότι το ΕΣΥ είναι σε δεινή κατάσταση. Επισκέφθηκα σήμερα τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και μου μετέφεραν ότι χρειάζονται 700-1.000 διασώστες. Εξήντα επτά σημεία του ΕΚΑΒ σε όλη την Ελλάδα υποχρεώνονται να εξυπηρετήσουν με μόλις ένα ασθενοφόρο τα περιστατικά όλης της ημέρας. Βγάζουν δηλαδή τρεις οκτάωρες βάρδιες με ένα ασθενοφόρο» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα νησιά που υποδέχονται χιλιάδες τουρίστες.

Απαντώντας στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε: «Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι μας δίνει το “νόμπελ ασυναρτησίας” στα οικονομικά. Εγώ δεν μπορώ να τον προσβάλλω με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να τον αποκαλέσω ούτε άσχετο ούτε ασυνάρτητο. Είναι και σχετικός και ξέρει τι κάνει. Υπηρετεί 1.000 οικογένειες. Ο κ. Μητσοτάκης έχει ένα φορολογικό πρόγραμμα και μια στρατηγική, όπου η ανάπτυξη, το Ταμείο Ανάκαμψης και οι φορολογικές του προτεραιότητες υπηρετούν 1.000 οικογένειες, οι οποίες ελέγχουν τον πλούτο στη χώρα και θεωρούν ότι η βέλτιστη λύση για να διοικηθεί, είναι ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς έχουμε μια άλλη άποψη για τα πράγματα».

Ως προς το ενδεχόμενο μη επίτευξης αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε: «Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Άρα, δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία. Ο λαός ψήφισε και έδωσε ένα μεγάλο ποσοστό στη Νέα Δημοκρατία, κάτι που δεν περίμενε κανείς μετά τα φαινόμενα διαφθοράς, -Πάτσης, Νικολάου-, τις υποκλοπές που έχουν εκθέσει διεθνώς τη χώρα, ένα παρακράτος υπό το Μέγαρο Μαξίμου, κοινωνικές ανισότητες, αδυναμία στήριξης του κοινωνικού κράτους, έλλειψη μιας ανθεκτικής ανάπτυξης, 50 δισεκατομμύρια ευρώ νέο χρέος, 10 δισεκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις. Όλα αυτά περίμενα στο “ταμείο” των εκλογών να τα πληρώσει ο κ. Μητσοτάκης. Όχι μόνο δεν τα πλήρωσε, αλλά αύξησε το ποσοστό του».

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι φταίνε το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ που δεν πήγε καλά και έγινε μπλε ο χάρτης. Ο χάρτης δεν έγινε μπλε πριν 15 ημέρες, έγινε το 2019. Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές όπου αν εξαιρέσεις την Κρήτη με ένα αξιόλογο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τον κ. Αρναουτάκη, η Νέα Δημοκρατία πήρε δώδεκα περιφέρειες μετά από 4,5 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στις ευρωεκλογές τα ίδια. Στις εθνικές το ίδιο. Το ότι τέσσερα χρόνια δεν ανατράπηκε αυτό το φαινόμενο αλλά κλιμακώθηκε, πάει να πει ότι κάποιος έχει την ευθύνη. Κι εκτιμώ ότι η αντιπολίτευση δεν έκανε σωστά τη δουλειά της. Γι’ αυτό λέω ότι χρειάζεται προοδευτική αξιόπιστη αντιπολίτευση για να υπάρχει εναλλακτική και να επιλέγει ο ελληνικός λαός όχι βάσει του φόβου, που πουλάει η Νέα Δημοκρατία “για τα χειρότερα που έρχονται” αλλά βάσει της ελπίδας για τα καλύτερα που μπορούμε να πετύχουμε» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες, να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Είναι μια προσπάθεια για να υπάρχει μια ισχυρή προοδευτική φωνή στη Βουλή ώστε να σταματήσει αυτό που φαίνεται να δημιουργείται: μια παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας που πιστεύω ότι δεν θα βοηθήσει τη χώρα να πάει μπροστά» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ 1.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Στο πλαίσιο συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολίασε την απαξίωση του ΕΣΥ επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

«Χθες είχαμε τραγικά γεγονότα κι ας αφήσει ο κ. Μητσοτάκης τα ευφυολογήματα και τις πονηριές και να πει γιατί η χώρα πήρε 31 δισεκατομμύρια από το Ταμείο Ανάκαμψης, 20 δισεκατομμύρια επιδοτήσεις και αντί να επενδύσει στην υγεία, ζούμε τραγικές καταστάσεις. Καταρρέει το ΕΣΥ. Τα τελευταία χρόνια ενώ υπήρχε το Ταμείο Ανάκαμψης και η εμπειρία της πανδημίας, το αποδόμησαν. Τα πρώτα χρόνια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σε ιδιωτικές δαπάνες υγείας μας ξεπερνούσαν η Βουλγαρία και η Λιθουανία. Στον τελευταίο κατάλογο που είδα σήμερα το πρωί, περάσαμε τη Λιθουανία και είμαστε δεύτεροι πια. Δηλαδή επί Νέας Δημοκρατίας χειροτέρεψαν τα πράγματα. Έδωσαν ελάχιστα από το Ταμείο Ανάκαμψης στην υγεία, άφησαν τις λίστες της ντροπής στα χειρουργεία και έκαναν τον νόμο Γκάγκα. Πήγα προχθές στο νοσοκομείο ‘’Παπανικολάου’’. 3.500 χειρουργεία στις λίστες της ντροπής. 28 θέσεις υπάρχουν για μόνιμους αναισθησιολόγους κι έχουν μόλις 7. Κι αντί λοιπόν να πάρεις 10% του Ταμείου Ανάκαμψης, να το ρίξεις στο ΕΣΥ και να το αναγεννήσεις, έδωσες 2% συν 2% για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης ασκώντας κριτική στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης στην υγεία.

«Ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει με τα επιχειρήματά του. Σε λίγο θα πει στον ελληνικό λαό “ψηφίστε με για να μη σας χαλάσω τις διακοπές του Αυγούστου”. Τι να πω; Είναι σοβαρό επιχείρημα;» σχολίασε ως προς το νέο πολιτικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας. «Είναι ωραίο να κάνουμε, αν θέλετε, έναν συναγωνισμό στρεψοδικίας. Εγώ επειδή δεν είμαι στρεψοδίκης, παίρνω κατά λέξη τι έχει πει ο κ. Μητσοτάκης. Είπε το πρωί στο MEGA ότι “θα μπορούσαμε δυνητικά να συγκυβερνήσουμε”. Θέλω να σας ενημερώσω ότι στις 7 Μαΐου είχε δηλώσει ότι “με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη δεν έχω να πω τίποτα, γιατί είναι μια αντιμεταρρυθμιστική δύναμη”. Πριν τρεις μήνες είπε ότι ‘το ΠΑΣΟΚ είναι οι “νέοι σοσιαλΚαμμένοι”. Με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση, διότι αποδομεί το κοινωνικό κράτος, υπηρετεί 1.000 οικογένειες φορολογικά και αναπτυξιακά, και θεσμικά έχει βλάψει τη χώρα μέσα από παρατεταμένη και εκτεταμένη διαφθορά (σκάνδαλο υποκλοπών, επιθέσεις στις ανεξάρτητες αρχές). Είμαστε μια προοδευτική δύναμη και δεν συγκλίνουμε σε τίποτα με τη Νέα Δημοκρατία» πρόσθεσε.

«Ο λαός ψήφισε. Αν είχαμε το σημερινό εκλογικό σύστημα την πρώτη Κυριακή, η Νέα Δημοκρατία – και θέλω να το ακούσουν αυτό οι ακροατές σας – δεν θα είχε 149, όπως τρομοκρατούν οι δημοσκόποι,αλλά θα έπαιρνε 172 έδρες. Άρα, προσέξτε, ποιο είναι πιο πιθανό σενάριο; Να φτάσει το 180 και να κάνει μόνος του και με ευκολία τη συνταγματική αναθεώρηση; Ή να πάει στο 149 και να πέσει 23 έδρες; Άρα, βάσει της λαϊκής ετυμηγορίας, το πιο επικίνδυνο σενάριο είναι η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Και όχι η ακυβερνησία» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Αν θέλετε να πάμε και στο δεύτερο σενάριο, ο κ. Μητσοτάκης, έχει στο κόμμα του – και τοποθέτησε σε τρία κορυφαία υπουργεία – τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Πλεύρη. Πρόσφατα, ο κ. Καρατζαφέρης, από το δικό σας κανάλι, τον ΣΚΑΪ, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον κ. Μητσοτάκη και με τα χειρότερα για μενα. Βγήκε και ο Φαήλος Κρανιδιώτης – η ακροδεξιά της δεξιάς – και δήλωσε πως κλείνει το κόμμα του και στηρίζει τον κ. Μητσοτάκη. Άρα, γιατί να μη συγκυβερνήσει και με τον κ. Βελόπουλο; Στη Νέα Δημοκρατία ήταν ο κ. Βελόπουλος. Έχει επιλογές. Αν ρωτούσατε τον κ. Μητσοτάκη πριν τις πρώτες εκλογές αν θα ήθελε τη στήριξη του κ. Κρανιδιώτη θα σας έλεγε: “Προς Θεού, εμείς είμαστε ένα φιλελεύθερο κόμμα”. Και τώρα βλέπω ο κ. Κρανιδιώτης, η ακροδεξιά, να στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία» σημείωσε.

«Γιατί με τον κ. Μητσοτάκη έχουμε τεράστιες πολιτικές διαφορές; Υπηρετώ μία ευρωπαϊκή κανονικότητα, το ευρωπαϊκό μοντέλο δυτικού τύπου αναπτυξιακά, κοινωνικά και θεσμικά. Ο κ. Μητσοτάκης υπηρετεί το ευρωπαϊκό μοντέλο ανατολικού τύπου: Κοινωνικό κράτος σε αποδρομή, φορολογία υπέρ της ολιγαρχίας και ανάπτυξη που συμπιέζει τη μεσαία τάξη και δεν της δίνει αναπτυξιακή πνοή, πρωτοφανή πράγματα στους θεσμούς, υποκλοπές, επίθεση στις ανεξάρτητες αρχές, υποβάθμιση του κοινοβουλευτικού λόγου, τοξικότητα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτό το “τανγκό” της τοξικότητας Τσίπρα-Μητσοτάκη. Δώστε μου τη δύναμη να κανονικοποιήσουμε την πολιτική αντιπαράθεση με ρεαλισμό και πρόοδο» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης ως προς τους πολιτικούς στόχους του Κινήματος.

Ερωτηθείς για τον ισχυρισμό του κ. Μητσοτάκη ότι είναι αδύνατη η ανακατεύθυνση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε με νόημα: «Για να καταλάβετε την αναξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας, μετά την τραγωδία των Τεμπών ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο Υπουργικό Συμβούλιο: “Θα κάνουμε αναπροσαρμογή στο Ταμείο Ανάκαμψης για να δώσουμε χρήματα στα τρένα και τις υποδομές”. Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά τι λέει. Μέχρι τέλος Αυγούστου μπορεί να ανακατευθύνει χρήματα για την πράσινη μετάβαση και μέχρι τέλος 2023 μπορεί να ανακατευθύνει έως 30% του Ταμείου. Η δυνατότητα ευελιξίας, που έχει προβλέψει η Ευρωπαϊκή Ένωση, ισχύει μέχρι το τέλος του 2023 για το 30% των πόρων του Ταμείου».

Ερωτηθείς για προγραμματικές ομοιότητες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν μιλά για “Πρέσπες στο Αιγαίο”. Μπορεί και ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για ισχυρό κοινωνικό κράτος αλλά η διαφορά μας είναι ότι εμείς έχουμε και θέσεις. Δηλαδή στην Παιδεία μιλάμε για το Εθνικό Απολυτήριο ώστε να φύγει το κέντρο βάρους από τα φροντιστήρια και να πάει στο δημόσιο σχολείο».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023)

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στις 11:45 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφτεί την Κατερίνη (Πλατεία Ελευθερίας).

Στις 14:00 θα βρίσκεται στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποίησης Ακτινιδίου στον Πυργετό και στις 15.30 θα αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Στις 20:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στον Βόλο.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: «ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ»

Στο Αιγάλεω περιόδευσε το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε δηλώσεις του στη συνέχεια σημείωσε:

«Σήμερα συνεχίστηκαν οι προκλητικές δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αποδεικνύοντας ότι δεν το πιστεύουν και δεν θέλουν να το στηρίξουν.

Σήμερα, όμως, είχαμε και μια άλλη εξέλιξη. Με νεότερα στοιχεία της Eurostat, η Ελλάδα χειροτέρεψε τη θέση της ως προς τις ιδιωτικές δαπάνες υγείας. Ήμασταν τρίτοι από το τέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μας ξεπερνούσαν η Βουλγαρία και η Λιθουανία, ενώ πλέον μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα όσα λέει το ΠΑΣΟΚ εδώ και μήνες: Άμεσα ανακατεύθυνση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για να αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να υπάρχουν υπηρεσίες για όλους τους πολίτες και κυρίως τους πιο ευάλωτους Έλληνες.

Γι’ αυτό, λοιπόν, προτείνουμε:

-Αναβαθμισμένο πλαίσιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

-Κέντρα πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε όλη την Ελλάδα

-Μισθοί στον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης

-Μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία και ένταξη όλων στα βαρέα και ανθυγιεινά

Αυτό είναι ένα πακέτο προτάσεων, που κάνει το ΕΣΥ σύγχρονο και έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής, στηρίζοντας όλους τους Έλληνες πολίτες».

Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές εξελίξεις, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής απάντησε:

«Έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας. Το ΠΑΣΟΚ ζητά στις 25 Ιουνίου από τον ελληνικό λαό να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια που κάνει για να είμαστε η αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιπολιτευτεί με επάρκεια και αξιοπιστία τη Νέα Δημοκρατία. Το πρόγραμμά μας δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ιδίως ως προς τα τεράστια ζητήματα, που αφορούν στο κοινωνικό κράτος.

Βεβαίως, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα προχώρησε σε νέο εκβιασμό. Εκβιάζει τον ελληνικό λαό ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου, θα του καταστρέψει τις διακοπές του Αυγούστου. Άλλο ένα ευφάνταστο επιχείρημα.

Δώστε μας τη δύναμη για να υπάρχει αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση, διότι αυτό, που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι η Νέα Δημοκρατία να αυξάνει τις ανισότητες, να υπονομεύει το κοινωνικό κράτος, να έχουμε εκτεταμένα φαινόμενα διαφθοράς όπως του κ. Πάτση, να έχουμε υποκλοπές και παρόλα αυτά στο “ταμείο” των εκλογών αντί η δύναμή της να μειώνεται, αυξάνεται λόγω της κακής ποιότητας της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ».

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τι και αν πέρασαν δύο εβδομάδες από την κάλπη της 21ης Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να μην αναγνωρίζει το μερίδιο της ευθύνης του για την αύξηση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας και την αποδοκιμασία των πολιτών στην ανερμάτιστη και αναξιόπιστη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μας ξενίζει καθώς ουδέποτε έκανε την αυτοκριτική του για την ήττα από τη Νέα Δημοκρατία το 2019 όταν ο χάρτης βάφτηκε μπλε στις εθνικές εκλογές, τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές.

Προφανώς και δεν περιμέναμε να αναγνωρίσει τις παλινωδίες του με τις «Πρέσπες του Αιγαίου», την άγρα ψήφων από τη Χρυσή Αυγή, την υιοθέτηση των «ορφανών» του Π. Καμμένου και της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και την απουσία σχεδίου για τη χώρα πέρα από τη βαθιά του επιθυμία να ξανακάτσει στην καρέκλα της εξουσίας.

Όπως αποκάλυψε, ήθελε το ΠΑΣΟΚ ένα βολικό συμπλήρωμα, όπως άλλωστε και ο κ. Μητσοτάκης. Όμως ο ελληνικός λαός τους έστειλε καθαρό μήνυμα.

Καλό είναι να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους και οι δυο.

Οι πολίτες έχουν ανάγκη από μια αξιόπιστη προοδευτική δύναμη και το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα αγωνιστεί δίπλα τους για μια κοινωνία με ευκαιρίες προόδου για όλες και όλους, που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω.

 

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.