ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – 2 ΝΕΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Μαρτίου 2019 by energinews (admin)

Υπεγράφη σήμερα στην Αθήνα μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την κατασκευή δύο νέων γεωτρήσεων στον Δήμο Ιεράπετρας για την κάλυψη υδρευτικών αναγκών.
Συγκεκριμένα το έργο αφορά την κατασκευή ερευνητικής υδρευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ Καβουσίου Θέση «Νεραίδες» και την κατασκευή υδρευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ Ανατολής θέση «Λειβάδια».
Όπως τόνισε ο κύριος Καλαντζάκης:
«Έπειτα από προσωπική μου πρωτοβουλία, είχαμε επισκεφτεί μαζί με τον πρώην διευθυντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Διεύθυνσης Υδάτων κ. Μαρίνο Κριτσωτάκη περιοχές που αντιμετωπίζουν χρόνιο πρόβλημα επάρκειας νερού ύδρευσης και συγκεκριμένα τις τοπικές κοινότητες της Ανατολής, του Αγίου Ιωάννου και του Καβουσίου ώστε να γίνει επί τόπου διερεύνηση των δυνατοτήτων των συγκεκριμένων περιοχών για ανόρυξη νέων γεωτρήσεων.
Ολοκληρώσαμε τις μελέτες, διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης και ξεκινάμε σήμερα την κατασκευή δύο αναγκαίων γεωτρήσεων που έρχονται να καλύψουν τις υδρευτικές ανάγκες της Τ.Κ. Ανατολής και της Τ.Κ. Καβουσίου δίνοντας πλέον οριστική λύση στο χρόνιο αίτημα των κατοίκων για επάρκεια νερού ύδρευσης.
Επιπλέον θα ακολουθήσει άμεσα και νέα ερευνητική γεώτρηση στην Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη στη θέση Μυρταράς.
Ευχαριστώ την Διεύθυνση Υδάτων και την Περιφέρεια Κρήτης για τη συνεργασία και ξεκινάμε τις εργασίες ώστε να αξιοποιηθούν οι νέες γεωτρήσεις το συντομότερο δυνατό.»

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.