ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΧΡΙΣΤΟΥ – ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΕΛΑΚΑΝΟ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 20 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Μετά από μία σειρά ενεργειών της παρούσας Δημοτικής Αρχής χρηματοδοτήθηκε από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Κρήτης το έργο «Βελτίωση Πρόσβασης στο Σελάκανο» συνολικού προϋπολογισμού 225.000€.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Χριστού κ. Αιμίλιο Πετσαγγουράκη τόνισε:

«Εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση για τη βελτίωση της προσβασιμότητας ενός δρόμου με αρκετά προβλήματα που χρήζει άμεσων παρεμβάσεων και η αποκατάστασή του αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Η περιοχή του Σελακάνου παρουσιάζει ανεπτυγμένο τουριστικό ενδιαφέρον και αυξημένη επισκεψιμότητα γεγονός που καθιστά το έργο αποκατάστασης του δρόμου απολύτως αναγκαίο.

Συντάξαμε τη μελέτη, πήραμε τις απαραίτητες εγκρίσεις και αφού ενημερώσαμε την περιφέρεια για την αναγκαιότητα του έργου καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση για την υλοποίησή του.

Στόχος μας είναι η άμεση δημοπράτηση του έργου ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό και να παραδώσουμε έναν δρόμο ασφαλή για τη διέλευση των οχημάτων των ντόπιων και των επισκεπτών.»

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.