ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ


0
(0)

Τη σύμβαση για την εκτέλεση έργου συμπληρωματικών εργασιών αναπλάσεων υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης και η ανάδοχος εταιρεία.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 140.000€ και περιλαμβάνει την ολοκλήρωση της πλατείας του Κουτσουρά, την πεζοδρόμηση γύρω από την παιδική χαρά «Διαλεκτάκη», τη διαμόρφωση του χώρου μπροστά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο στην παλιά πόλη, την πεζοδρόμηση και τη διαμόρφωση περιοχής στο κέντρο του Μακρύ Γιαλού και την ανάπλαση της κεντρική πλατεία της Καλαμαύκας.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης:
«Τα έργα που υπογράψαμε σήμερα αναβαθμίζουν αισθητικά και λειτουργικά την Ιεράπετρα και τις τοπικές κοινότητες βελτιώνοντας παράλληλα την καθημερινότητα των δημοτών και έρχονται να προστεθούν στο σύνολο των 6.000.000€ έργων που τρέχουν την παρούσα χρονική στιγμή στον Δήμο Ιεράπετρας.»

πηγη:ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)