Να υπάρξει άρση αναστολής λειτουργίας της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αγίου Νικολάου ζήτησε το Δ.Σ


0
(0)

Δεν παραιτείται από την υλοποίηση του μεγάλου στόχου – που δεν άλλος από την λειτουργία της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, όπως επισημάνθηκε στην χθεσινοβραδινή έκτακτη συνεδρίαση (8/11) του, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με το “πάγωμα” των τμημάτων ΑΕΙ του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
Στην παραπάνω συνεδρίαση, εκφράστηκε ο σκεπτικισμός , για τον τρόπο με τον οποίο η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, διαχειρίζεται το θέμα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό Λασιθίου, ενώ σε επικείμενη συνάντηση της επιτροπής που όρισε το σώμα (Δήμαρχος, μέλη Δ.Σ, Αντιπεριφερειάρχης, Πρύτανης ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ, εκπρόσωποι φορέων), με την υπουργό Παιδείας θα καθοριστεί η περαιτέρω στάση του Δήμου, προκειμένου να υπάρξει αναστολή της απόφασης.
Μάλιστα, τονίστηκε η άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία με το ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ, καθώς και οι δράσεις που έχουν αναληφθεί με την σύσταση επιτροπής – τα μέλη της οποίας – αναμένεται να καταθέσουν άμεσα προγράμματα σπουδών και μελέτες σκοπιμότητας, ώστε να κοινοποιηθούν στο αρμόδιο υπουργείο, με αίτημα την άρση της αναστολής λειτουργίας της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού καθώς και των τμημάτων του Νομού , που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα του Υπουργείου.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *