Να προασπίσουμε την ανθρώπινη ζωή. Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τα Θεοφάνεια


0
(0)

Στην σκιά της πανδημίας , θα εορταστούν τα Θεοφάνια, με σωστή τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με δήλωση του απευθύνει έκκληση στους πολίτες, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα και ν΄ αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει: “Αύριο (6/1), θα εορτάσουμε την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης τα Άγια Θεοφάνια, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω της έξαρσης της πανδημίας, η οποία οδήγησε και τον Νομό μας – παρά του ότι τα κρούσματα που καταγράφηκαν είναι λιγότερα από την υπόλοιπη Κρήτη – στο κόκκινο σύμφωνα με τον επιδημιολογικό χάρτη.

Το γεγονός αυτό, καταδεικνύει την ανάγκη,  να τηρηθούν με ευλάβεια, τα προβλεπόμενα μέτρα, για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονωϊού.

Η Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου, έγκαιρα ενημέρωσε τους πιστούς, για τον τρόπο που θα γίνει η αυριανή τελετή, προσπαθώντας να συμβάλει στην ασφαλή τέλεση των θρησκευτικών μας καθηκόντων.

θεωρώ ωστόσο υποχρέωση να παρακαλέσω τους πολίτες,  να φορούν καθ΄ όλη την διάρκεια της τελετής την προστατευτική μάσκα και να τηρούν όσο περισσότερο δυνατόν τις αποστάσεις μεταξύ τους, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, ώστε να επιτελέσουμε το θρησκευτικό μας καθήκον, προασπίζοντας ταυτόχρονα και την ζωή μας αλλά και των δικών μας ανθρώπων.

 

 

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)