Να κρατηθεί χαμηλά το υιικό φορτίο που υπάρχει στην περιοχή Συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Με αφορμή, τα στοιχεία των τελευταίων ημερών που φανερώνουν διασπορά κρουσμάτων του κορωνοιού σε τουριστικές περιοχές ιδιαίτερα σε νεότερες ηλικίες, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που είχε σήμερα (26/8) με το προεδρείο του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα στους νέους για ατομική ευθύνη, προκειμένου να κρατηθεί χαμηλά το υικό φορτίο που υπάρχει στην περιοχή.

Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης, όπως ο ίδιος ανέφερε, εξακολουθούμε να είμαστε σε χαμηλά επίπεδα. Η προσπάθεια μας συνίσταται κυρίως στο γεγονός, να υπάρξει στο εξής μεγαλύτερος έλεγχος όχι μόνο στην πόλη αλλά και στις δημοτικές κοινότητες όπου λειτουργούν καταστήματα εστίασης, αλλά και στις παραλίες που συγκεντρώνονται νεολαίοι μετά το αναγκαστικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 το βράδυ, δημιουργώντας μια ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Ο κ. Ζερβός, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης, δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους αρμόδιους τα ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και γενικότερα την τοπική κοινωνία, στην προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή – παρά τις αντίξοοες συνθήκες – προκειμένου να κρατηθεί η πόλη ανοικτή, έστω και με λιγότερο κόσμο αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

“Όσο μεγαλύτερη απόσταση κρατάμε, τόσο πιο ασφαλείς θα είμαστε, δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι η “κοινωνική απόσταση”, δεν είναι κάποια θεωρητική κοινωνική κατασκευή. Είναι μια πραγματικότητα, της οποίας όλοι πρέπει να γίνουμε μέρος”.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.