Να ενταχθούν οι λογιστές στο πρόγραμμα της ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων


0
(0)

Την αναγκαιότητα να συμπεριληφθούν οι ΚΑΔ των υπηρεσιών λογιστικής (69.20) και των συμβούλων επιχειρήσεων (70.22), στον πίνακα των επιλέξιμων δραστηριοτήτων του προγράμματος «Ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης», ζητά το ΟΕΕ/ΤΑΚ με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη την οποία κοινοποιεί στην Προϊσταμένη της Περιφέρειας Κρήτης κ. Κασσωτάκη και τον Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης κ. Φραγκάκη. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει τα
παρακάτω:

Θέμα: Ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Η παρούσα επιστολή αφορά στην αξιόλογη πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης να προκηρύξει το Πρόγραμμα «Ψηφιακή αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κρήτης», καθώς πλέον είναι παραπάνω από προφανής η ανάγκη των επιχειρήσεων για απόκτηση του απαραίτητου εξοπλισμού πληροφορικής.

Παρ’ ότι όμως το εν λόγω πρόγραμμα στοχεύει ακριβώς στην κάλυψη των ψηφιακών αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στον πίνακα επιλέξιμων δραστηριοτήτων του προγράμματος δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΚΑΔ των υπηρεσιών λογιστικής (69.20) και των συμβούλων επιχειρήσεων (70.22).

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το επάγγελμα του λογιστή και του συμβούλου επιχειρήσεων στις μέρες μας έχει ως βασικό του εργαλείο το διαδίκτυο, καθώς καλείται να διεκπεραιώσει καθημερινά πλήθος ψηφιακών υπηρεσιών και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της εποχής.

Επιπλέον, για την ορθή λογιστική παρακολούθηση κάθε μορφής επιχείρησης απαιτείται τόσο η ύπαρξη σωστής υποδομής από πλευράς μηχανημάτων, όσο και η χρήση εξειδικευμένων λογισμικών.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, η επιχορήγηση στα πλαίσια της «Ψηφιακής αναβάθμισης» θα ήταν παραπάνω από ωφέλιμη για τον κλάδο των συναδέλφων και γι’ αυτό αιτούμαστε την προσθήκη των δραστηριοτήτων των υπηρεσιών λογιστικής και συμβούλων επιχειρήσεων στον πίνακα επιλέξιμων δραστηριοτήτων, όπως και την παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων έως 31/07/2020.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *