Να διατηρηθεί η πρόσοψη της πόλης στα “χέρια” του Δήμου

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Ιουνίου 2022 by manos (seo)-admin

“Αταλάντευτη θέση του Δήμου Αγίου Νικολάου διαχρονικά, αποτελεί το γεγονός, ότι η Μαρίνα, δεν μπορεί ν΄ αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, ανεξάρτητων συμφωνιών, μιας και η θέση της, μέσα στην καρδιά της πόλης – όπου υπάρχουν (καταστήματα εμπορικά , S/M ξενοδοχεία, τρά-πεζες, υπηρεσίες) – καθιστά μη απαραίτητη, την ανάπτυξη μεγάλων υποδομών γεγονός που κα-ταδεικνύει ορθή την έως σήμερα χρήση της”.
Στην παραπάνω δήλωση προέβη, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη του Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Άγγελου Βλάχου (4/6) , διευκρινίζοντας ότι, κατά την συνάντηση, που έγινε παρουσία των κ. κ. Μιχάλη Φαρσάρη, προέδρου της ΔΑΕΑΝ και Μιχά-λη Γαρεφαλάκη Δ/ντα Συμβούλου, διευκρινίστηκαν θέματα, αναφορικά με την υφιστάμενη κα-τάσταση της Μαρίνας, αλλά και με την επικαιροποίηση της λειτουργίας της.
Η Μαρίνα Αγίου Νικολάου – όπως ανέφερε Δήμαρχος Αγίου Νικολάου , τηρεί όλες τις προδια-γραφές και μάλιστα πρωτοπορεί Πανελλαδικά στον τρόπο διαχείρισης των ιδιαίτερα δύσκολων περιβαλλοντικά ρύπων (υπολείμματα σε χρώματα κ.λ.π)
Θεωρώ – πρόσθεσε – ότι μέσω του Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, μεταφέρθηκε το μήνυμα – ότι, πά-για θέση των Δημοτικών Αρχών από την δεκαετία του 90 – είναι να διατηρηθεί η πρόσοψη της πόλης στα ¨χέρια “ του Δήμου.

 

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.