Να δείξουμε ατομική ευθύνη και συλλογική ωριμότητα Συνάντηση Δημάρχου Αγ. Νικολάου με τον Διοικητή του ΓΝΝΑΝ

5
(1)

Τελευταία ενημέρωση 2 Σεπτεμβρίου 2020 by energinews (admin)

Στην δήλωση αυτή,προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/9) στον Δήμο παρουσία του Διοικητή του Γ.Ν.Α.Ν κ. Μανώλη Ανδρεαδάκη, του Συντονιστή για τον κορωνοιό στο Ν.Λασιθίου κ. Νίκου Μουδατσάκη, της Επόπτου του ΕΟΔΥ και Γενικού Ιατρού του Νοσοκομείου Νεάπολης κ. Αθηνάς Καρπούζη, του Αντιδήμαρχου Κοινωνικών θεμάτων κ. Θωμά Χαριτάκη, της Εντεταλμένης Σύμβουλου σε θέματα Εθελοντισμού κ. Βαγγελιώς Φανουράκη και του Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννη Στεφανάκη.

Στην συνάντηση, αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, το επίπεδο λειτουργίας του νοσοκομείου καθώς και η ετοιμότητα που υπάρχει σε περίπτωση νέων κρουσμάτων, ενώ έγινε γνωστός ο αριθμός των test (900) που μέχρι σήμερα έχουν γίνει στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή,είναι αρκετά καλή, χωρίς να σημαίνει ότι γνωρίζουμε τα ασυμπτωματικά κρούσματα που υπάρχουν και στο σημείο αυτό εφιστούμε την προσοχή όλων.

Η αλληλοενημέρωση όλων των πλευρών – πρόσθεσε – θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε κατά τον καλύτερο τρόπο, την πανδημία.

Να σημειώσουμε ότι τις επόμενες ημέρες ο Δημοτικός Αστυνομικός, θα επισκεφθεί τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να ενημερώσει για την σωστή χρήση μασκών αλλά και την λεπτομερή καθαριότητα που θα πρέπει να υπάρχει στους χώρους που δραστηριοποιούνται,  ενώ αναμένεται να ζητηθεί από την Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου – κατά τις ώρες που γίνεται η επιβίβαση στα πλοιάρια στην περιοχή του λιμανιού – να υπάρξει επιπλέον επίβλεψη και μέριμνα για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Μας ενδιαφέρει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ.  Ζερβός να κρατήσουμε όλο τον Δήμο ανοιχτό. Μας νοιάζει η επόμενη μέρα του Δήμου, του Νομού, του νησιού της χώρας γενικότερα. Ας είμαστε περισσότερο προσεχτικοί για να διασφαλίσουμε αυτό που σήμερα έχουμε.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.