«Να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες από τη σημερινή χαλαζόπτωση στο Νομό Ηρακλείου».

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 14 Οκτωβρίου 2021 by energinews (admin)

Με ερώτηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,ο Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά συγκεκριμένα μέτρα στήριξης και να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες από τη σημερινή χαλαζόπτωση στο Νομό Ηρακλείου.Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

«Η έντονη χαλαζόπτωση  που καταγράφεται σε διάφορες περιοχές του Νομού Ηρακλείου έχει σαν αποτέλεσμα την πρόκληση μεγάλων ζημιών στην ύπαιθρο.

Οι ελαιοπαραγωγοί και οι λοιποί παραγωγοί υπαίθριων καλλιεργειών μετρούν τις πληγές τους, την ώρα που τα αρμόδια συνεργεία του ΕΛΓΑ καλούνται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για να διαπιστώσουν την καταστροφή.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των παραγωγών στους οικισμούς των Δήμων Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών-Αστερουσίων, Γόρτυνας και Φαιστού.

Επειδή τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έχουν προκαλέσει μεγάλες ζημιές, και

επειδή οι αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση, αφού το χαλάζι αποτελείωσε τις καλλιέργειες τους.

Ερωτάσθε κε  Υπουργέ,

-Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε ώστε να καταγραφούν οι ζημιές και να αποζημιωθούν οι πληγέντες παραγωγοί άμεσα;

-Τι συγκεκριμένα μέτρα στήριξης προτίθεστε να λάβετε για τους παραγωγούς;».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΕΚΑΠ

Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.