Νίκος Μιαούλης: Με τη βοήθεια όλων των νέων μελών τα προβλήματα στο Γηροκομείο μπορούν να ξεπεραστούν


0
(0)

Μετά από μια αρκετά ταραγμένη περίοδο γεμάτη προβλήματα ο Σύλλογος Φίλων Τρίτης Ηλικίας που διαχειρίζεται τη δομή του Γηροκομείου στην Ιεράπετρα κατάφερε να σταθεί στα πόδια του μετά τις παραιτήσεις προέδρου και ΔΣ εκλέγοντας νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο από χθες συστάθηκε σε σώμα.

Ο Νίκος Μιαούλης είναι εκείνος που μετά από μυστική ψηφοφορία, αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη θα έχουν πλέον την ευθύνη για την καθημερινή λειτουργία αλλά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της δομής.

Ο κ. Μιαούλης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι τονίζοντας πως η επιτυχία του Συλλόγου μπορεί να έρθει μόνο αν όλοι συνεισφέρουν σε αυτό τον σκοπό.

Ο ίδιος όπως είπε θέλησε να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια γιατί έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε ανθρώπους προχωρημένης ηλικία και θέλει να ζουν με αξιοπρέπεια και με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης, έχοντας και ο ίδιος δικούς του ανθρώπους στο Γηροκομείο.

Μέχρι τώρα ο ίδιος δεν συμμετείχε στο ΔΣ του Συλλόγου όμως ο ίδιος όπως λέει γνωρίζει για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο, θέλει όμως να μελετήσει καλύτερα όλα τα στοιχεία πριν εκφράσει απόψεις και προθέσεις για το πως αυτά θα ξεπεραστούν.

Βέβαιο είναι πάντως, τόνισε πως η προσπάθεια θα γίνει από όλα τα νέα μέλη του ΔΣ τα οποία μπορούν να βοηθήσουν προς τη θετική κατεύθυνση για να αντιμετωπιστούν τα σημερινά προβλήματα.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.