Νέο deal στην Κρήτη με ιστορικά ξενοδοχεία


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 10 Νοεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Στο τελικό στάδιο της πώλησης δύο ξενοδοχεία

Θέμα λίγων ημερών είναι να “πέσουν” οι υπογραφές σε ένα ακόμη μεγάλο ξενοδοχειακό deal στην Κρήτη, με τρεις συμμετέχοντες – τον πωλητή, τον αγοραστή και τον μελλοντικό διαχειριστή – όπως ανέφερε χθες το money-tourism.gr.

Μετά τη μεταβίβαση μέσω της διαδικασίας του πλειστηριασμού του εμβληματικού “Ανθούσα” (“Αktia Beach”) του κ. Γιάννη Γρύλου, δύο ιστορικά ξενοδοχεία, που ανήκουν σε γνωστή ξενοδοχειακή εταιρεία, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της πώλησης, σε μεγάλο fund του εξωτερικού, το οποίο έχει παρουσία στην Ελλάδα, οι διευθύνοντες του οποίου, μάλιστα, έχουν δηλώσει ότι θα επεκταθούν περαιτέρω στην ελληνική αγορά.

Στην τρίτη πλευρά του τριγώνου βρίσκεται ξενοδόχος με παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο οποίος θα “τρέξει” τα δύο ξενοδοχεία, πιθανότατα από την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική εξέλιξη, που καταδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον των διεθνών επενδυτών για τον ελληνικό τουρισμό και τα ελληνικά ξενοδοχεία, αλλά και την τάση αποχώρησης από την ξενοδοχειακή αγορά κάποιων παραδοσιακών ελληνικών ξενοδοχειακών οικογενειών. Ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται πολύ σύντομα…

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.