Νέο περιστατικό με επίθεση από σκυλιά στο 4ο Δημοτικό


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 22 Μαΐου 2020 by energinews (admin)

Ακόμα ένα περιστατικό με επίθεση από κάποια σκυλιά που ζουν δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Ιεράπετρας σημειώθηκε σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρόκειται για κάποια μεγαλόσωμα σκυλιά τα οποία ήταν αδέσποτα, όμως φροντίζονται και ζουν ελεύθερα στην αυλή κατοίκου της περιοχής.

Σήμερα το πρωί μια γυναίκα έκανε βόλτα  με το σκύλο της στο συγκεκριμένο σημείο της οδού Ελλήνων Ολυμπιονικών πίσω από το 4ο Δημοτικό, όταν 5 σκυλιά βγήκαν από μια αυλή περικύκλωσαν την ίδια με το σκύλο της και άρχισαν να επιτίθενται στο μικρόσωμο σκυλί της προκαλώντας του αρκετά τραύματα, ενώ η ιδιοκτήτρια έχει μερικούς τραυματισμούς από την αλυσίδα του σκύλου στην προσπάθεια της να ξεφύγει.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία στην Αστυνομία και στη Δημοτική Αστυνομία και αργότερα Δημοτικός Αστυνομικός βρέθηκε στην περιοχή όπου κατέγραψε το περιστατικό και έκανε παρατηρήσεις στον άνθρωπο που ταΐζει τα σκυλιά, αναφέροντας του πως από τη στιγμή που ζουν στο χώρο του παύουν να θεωρούνται αδέσποτα ζώα και έτσι αν προκύψει επόμενο περιστατικό θα οδηγηθεί κατηγορούμενος σε αυτόφωρη διαδικασία.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.