Νέο «θερμό» επεισόδιο στο Εργατικό Κέντρο – Πήγε και η αστυνομία


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 10 Ιουνίου 2019 by energinews (admin)

Μια ακόμη «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος στον νομό Ηρακλείου

Συνεχίζεται ο… κακός χαμός με την αντιπαράθεση ΠΑΜΕ-διοίκησης Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, με τις δύο πλευρές να εκτοξεύουν κατηγορίες εναντίον αλλήλων και να φτάνουν ακόμη και στο σημείο να… καλούν την Αστυνομία, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΕΚΗ σε επεισόδιο που έγινε προ ολίγων ημερών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της πλευράς σωματείου του ΠΑΜΕ, «μέλη του σωματείου μας συνάντησαν στο υπόγειο του Εργατικού Κέντρου μια γυναίκα που ετοίμαζε κάτι χαρτιά.

Όταν η ίδια ρωτήθηκε από ποιο σωματείο είναι και τι κάνει εκεί, άρχισε να φωνάζει “εδώ είναι το γραφείο μου! Φύγετε μη φωνάξω την Αστυνομία” κ.ά. Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι ήταν η κυρία Σ. Καρατσάλη (υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι εργαζόμενη, αλλά αυτοαπασχολούμενη με ατομική επιχείρηση ενεργή), που με την καθοδήγηση του Στ. Βοργιά προσπαθεί να εμφανίσει συνέλευση εργαζομένων και εκλογές του σωματείου πίσω από κλειστές πόρτες στα υπόγεια του ΕΚΗ.

Μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε στον χώρο ο εξαφανισμένος πρόεδρος του ΕΚΗ Στ. Βοργιάς, που έχει βάλει λουκέτο στη συλλογική λειτουργία του Εργατικού Κέντρου, που έχει να καλέσει το Δ.Σ. σε συνεδρίαση τέσσερις μήνες, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίστηκε και η Αστυνομία, που εισήλθε μέσα στο Εργατικό Κέντρο.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στ. Βοργιάς εγκαλούσε την Αστυνομία να παραμείνει στον χώρο και να συλλάβει το μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΗ Γ.Ξ. για “απειλή κατά της ζωής”, πράγμα το οποίο και επιχείρησαν, αλλά αποτράπηκε από την αποφασιστική στάση των συναδέλφων».

Το επεισόδιο, που το σωματείο χαρακτηρίζει ως «μια ακόμη μαύρη σελίδα του συνδικαλιστικού κινήματος στον νομό μας», δείχνοντας ως υπεύθυνο τον Στ. Βοργιά, είναι το τελευταίο σε μια μακρά σειρά αναλόγων. Να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες…

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.