Νέο αναισθησιολογικό μηχάνημα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας


0
(0)
Με ενισχυμένο το αίσθημα ευθύνης και επίγνωσης της σπουδαιότητας και της αναγκαιότητας απόκτησης ενός δεύτερου αναισθησιολογικού μηχανήματος, και αφού προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες προβλεπόμενες διαδικασίες, την Παρασκευή 07/08/2020 έλαβε χώρα η παραλαβή του, παρουσία αρμόδιας επιτροπής του Νοσοκομείου μας και του Αναπληρωτή Διοικητή του κ. Καλλιονάκη Εμμανουήλ.

Παράλληλα, διενεργήθηκε αναλυτική παρουσίαση του εν λόγω μηχανήματος και εκπαίδευση των χρηστών του, από εξειδικευμένους επιστήμονες, εκ μέρους του αντιπροσώπου της κατασκευάστριας εταιρείας στη χώρα μας.
Η παραλαβή του εξελιγμένου αυτού αναισθησιολογικού μηχανήματος αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός από μια σειρά αντιστοιχών βημάτων που έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται, με σκοπό την προάσπιση της ασφαλούς περίθαλψης των κατοίκων της περιοχής κάλυψης του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας. Η απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, καθώς και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πολίτες είναι τα κύρια μελήματά μας και δε σταματάμε να εργαζόμαστε πυρετωδώς για τη διασφάλισή τους, στοιχεία που αδιαμφισβήτητα ενδυναμώνονται και με τις πολύτιμες υπηρεσίες του επιστημονικού και τεχνικού μας δυναμικού, που διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.