Νέες καταγγελίες για παρενοχλήσεις από αλλοδαπούς στην Ιεράπετρα


1.5
(2)

Διαστάσεις φαίνεται πως μπορεί να πάρει το θέμα των παρενοχλήσεων από κάποιους αλλοδαπούς στην Ιεράπετρα μετά και την καταγγελία που έγινε από την Δέσποινα Πλατανάκη για απόπειρα βιασμού εις βάρος της.

Το συγκεκριμένο περιστατικό διευρενάται από το ΑΤ Ιεράπετρας μετά την καταγγελία που έγινε, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν προκύψει σαφή στοιχεία για το περιστατικό, όμως το περιστατικό αυτό γίνεται αφορμή να έρθουν στο φως και άλλα ανάλογα περιστατικά λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά, τα οποία έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην Ιεράπετρα, τα οποία όμως δεν έχουν καταγγελθεί επίσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δημήτρη Τουρλούκη, υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες για περιστατικά παρενοχλήσεων τόσο σε γυναίκες όσο και σε μικρά παιδιά, αλλά και εντός επιχειρήσεων της πόλης, με αλλοδαπούς, οι οποίοι κατά τις μαρτυρίες είναι πακιστανικής καταγωγής.

Τα περιστατικά αυτά έχουν συμβεί βραδινές ώρες, κυρίως κατά μήκους του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας και στο παραλιακό γυμναστήριο με κάποια άτομα να κάνουν απρεπείς χειρονομίες, να προβαίνουν σε πράξεις προσβολής της δημοσίας αιδούς, και λεκτρικών παρενοχλήσεων σε γυναίκες.

Τα περιστατικά αυτά δεν έχουν καταγγελθεί στο ΑΤ Ιεράπετρας, το οποίο καλεί τον οποιονδήποτε έχει πέσει είτε θύμα ή μάρτυρας ανάλογων περιστατικών να μεταφέρει τις πληροφορίες στην αστυνομία, ώστε να διερευνηθούν τα περιστατικά και να εντοπιστεί η ταυτότητα τυχόν δράστη ή δραστών.

Η καταγγελία της Δέσποινας Πλατανάκη:

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 1.5 / 5. Πλήθος ψήφων 2

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.