Νέες διοικήσεις και αναδιάρθρωση στις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ Κρήτης – Σε αναμονή οι εργαζόμενοι Ιεράπετρας και Σητείας


0
(0)

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη σύσταση των τοπικών διευθύνσεων στον ΕΦΚΑ Κρήτης, με φόντο τη λειτουργία του οργανισμού από την 1η Σεπτέμβρη, όπου μεταξύ άλλων προβλέπονται και οι υποβαθμίσεις των καταστημάτων του ΕΦΚΑ Ιεράπετρας και Σητείας.

Στο «τιμόνι» του ΕΦΚΑ Κρήτης τοποθετήθηκε ως αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια η κ. Αριστέα Χαριτάκη
.

Τώρα, δημιουργούνται στο Ηράκλειο τρία τοπικά τμήματα με έδρες τον Άγιο Μηνά, την Αλικαρνασσό και το Σταυρωμένο. Στην Α’ Τοπική ( Άγιος Μηνάς) Διευθυντής τοποθετήθηκε ο Νίκος Ροκαδάκης.
Στην ίδια υπηρεσία ως προϊστάμενοι αναλαμβάνουν οι: Ματθαιάκης Μανόλης, Βουράκη Άννα, Γαβριλάκης Μιχάλης, Κατσουλάκη Σοφία και Βερίγου Μαρία.

Στη Β’ Τοπική ( Αλικαρνασσό) Διευθύντρια τοποθετήθηκε η κ. Αριστέα Χαριτάκη με προϊσταμένους τους: Φραγκιαδουλάκη Μαρίνα, Μαρκάκης Μανόλης, Βεζυρτζή Αρχοντούλα, Δημητράκη Βασιλική και Σταματάκη Αναστασία.

Στη Γ´ Τοπική (Εσταυρωμένος) αναλαμβάνει η κ. Κανακουσάκη Ειρήνη με προϊσταμένους: Σταματάκη Κατερίνα,Δελησάββα Στυλιανή, Σαββάκης Χαρίλαος, Κυριακάκη Κατερίνα, Χαιρέτη Μαρία.

Επίσης δημιουργείται μια νέα υπηρεσία το ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών) με Διευθύντρια την κ. Μαρια Ηλιάκη.

Τέλος τοποθετήθηκαν ως διευθυντές στον ΕΦΚΑ Χανίων ο Ανετάκης Στυλιανός, στο Ρέθυμνο η Γαγάνη Ευαγγελία, και στο Λασίθι ο Κωνσταντίνος Καλαντζάκης.

Από την πλευρά των εργαζομένων υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το νέο οργανόγραμμα και τις αλλαγές σε θέσεις εργαζομένων που ενδέχεται να προκύψουν.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr