Νέα περιστατικά κλοπών στην Ιεράπετρα – Έκλεψαν μέχρι και τα στέφανα γάμου από ζευγάρι


0
(0)

Aκόμα δύο περιστατικά κλοπών έχουν αναστατώσει την Ιεράπετρα με δύο σπίτια στην περιοχή των Κρεμαστών, λίγο έξω από την πόλη, να γίνονται στόχος διαρρηκτών το βράδυ του Σαββάτου.

Ο δράστης ή οι δράστες, πιθανότητα παρακολουθώντας τις κατοικίες, έκαναν τις διαρρήξεις νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που οι οικογένειες έλειπαν από τα δύο πολύ κοντινά σπίτια και αφαίρεσαν ότι πολύτιμο βρήκαν.

Στη μια περίπτωση μπαίνοντας από παράθυρο και στην άλλη από πόρτα, μπαίνοντας μέσα πήραν ότι πολύτιμο βρήκαν, κοσμήματα και χρήματα, ενώ στο ένα από τα δύο σπίτια έκλεψαν μέχρι και τα στέφανα του γάμου της οικογένειας!

Τη διερεύνηση των περιστατικών έχει αναλάβει το ΑΤ Ιεράπετρας προσπαθώντας να συλλέξει κάθε χρήσιμο στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)