Μ. Σακκαδάκη: Μόνο καθιστοί στην αποψινή Χριστουγεννιάτικη συναυλία – Ο Δήμος δεν μπορεί να παρανομήσει


1
(1)

Κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες πρόκειται να ξεκινήσουν οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ιεράπετρας.

Η αρχή θα γίνει το βράδυ της Τρίτης με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της πόλης, σε συνδυασμό με την συναυλία των Stavento και Ήβης Αδάμου σε μια εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ.

Όπως λέει η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ο Δήμος απέδειξε το φετινό καλοκαίρι ότι μπορεί να κάνει εκδηλώσεις τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και το ίδιο θα συμβεί και απόψε. Έτσι όλοι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη σημερινή συναυλία θα πρέπει να είναι καθιστοί, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. Ο Δήμος δεν μπορεί να παρανομήσει, τόνισε η κα Σακκαδάκη και έτσι όλα τα μέτρα πρόκειται να τηρηθούν, καλώντας όλο τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός

Η εκδήλωση αυτή θα είναι απλά η πρώτη που θα γίνει στην Ιεράπετρα αφού πρόκειται να λειτουργήσει ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο χωρίο στην πλατεία από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου, όπου θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις κυρίως για μικρά παιδιά, αν και το πρόγραμμα δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες συναυλίες ή χορευτικές παραστάσεις από τοπικά σχήματα.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 1 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.