Μ. Σακκαδάκη: Δεν έγιναν περικοπές αναγκών για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις – Θα έπρεπε να δίνονται περισσότερα χρήματα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

Απαντήσεις για τα έξοδα των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Ιεράπετρα έδωσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, Μαρία Σακκαδάκη, μετά το άρθρο του  Μανώλη Λουτσέτη, ο οποίος για άλλη μια χρονιά κατηγόρησε το Δήμο ότι χρηματοδοτεί τις εκδηλώσεις κόβοντας χρήματα από άλλες ανάγκες του Δήμου αλλά και πως γενικότερα τα χρήματα που ξοδεύει είναι υπερβολικά.

Η κα Σακκαδάκη τόνισε πως ο Δήμος Ιεράπετρας και η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α δεν στέρησε ούτε ένα ευρώ από τις ανάγκες που έχουν οι δομές του Δήμου, απλά χρησιμοποίησε χρήματα που περίσσεψαν από διάφορες δράσεις έχοντας καλύψει όλες τις ανάγκες του. Μια διαδικασία που γίνεται διαρκώς μέσα στο χρόνο με τον προϋπολογισμό να αναδιαμορφώνεται διαρκώς.

Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Λουτσέτη ότι αναζητά τρόπους για να βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα αλλά και ότι δεν παρουσίασε και άλλα χρήματα τα οποία περίσσεψαν από άλλες δραστηριότητες της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και δόθηκαν για αγορά μουσικών οργάνων, για αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές και άλλες ανάγκες.

Παράλληλα ανέφερε πως γενικά το κόστος για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις είναι πάντα υψηλό, είναι όμως εκδηλώσεις που χρειάζεται ο Δήμος για να μπορεί να διατηρεί την πόλη ζωντανή τα Χριστούγεννα, και αν μπορούσε θα έπρεπε να δαπανούσε περισσότερα χρήματα.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.