Μ. Καρχιμάκης: Γιάννη καλή δύναμη. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σου.


0
(0)

Οι ευχές του Μ.Καρχιμάκη στον Γ. ΠλακιωτάκηΜε μια ανάρτησή στο Facebook, ο πρώην Βουλευτής του Λασιθίου Μ. Καρχιμάκης, στέλνει τις δικές του ευχές στον “αντίπαλο”  Σητειακό Βουλευτή και τώρα υπουργό Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη,  με αφορμή την περιπέτεια που βιώνει ο δεύτερος εδώ και ήμερες υπό την ασθένεια του covid 19  και κυρίως λόγω της ένταξης του στην μονάδα ΜΕΘ για κορονοίο (Δειτε εδώ)

O M.Καρχιμάκης, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος να κάθεται δίπλα στον νυν Υπουργό της Ν.Δ και γράφει μεταξύ των άλλων:  Έρχονται στιγμές που στη ζωή μας όλα παύουν, ή έχουν ελάχιστη σημασία όταν κινδυνεύει η ίδια η ζωή.
Γιάννη, καλή δύναμη. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας, μαζί σου.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr