Μ. Γεωργαλάκης: Το αποτέλεσμα στην πλατεία της Ιεράπετρας θα ανταμείψει την υπομονή όλων

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 15 Σεπτεμβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Mια εικόνα για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Ιεράπετρα και κυρίως για αυτά της κεντρικής πλατείας τα έργα της οποίας πήραν μια ακόμα παράταση έδωσε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Μάνος Γεωργαλάκης.

Για τα έργα της πλατείας, όπως είπε παρά το ότι ξεκίνησαν με καλές προδιαγραφές, και λόγω του εγκλεισμού του κορωνοϊού υπήρξε η ευκαιρία να προχωρήσουν πιο γρήγορα, τελικά υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές του εργολάβου χωρίς ευθύνη του Δήμου Ιεράπετρας, κάτι που πήγε πίσω γενικά τις εργασίες και έτσι χθες δόθηκε μια ακόμα παράταση την οποία νόμιμα ζήτησε ο εργολάβος. Τελικά όμως μέσα στον επόμενο μήνα όπως είπε τα έργα θα έχουν τελειώσει, τονίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει και τον σχεδιασμό που υπήρξε και όλους για την υπομονή τους.

Μια από τις εργασίες οι οποίες απομένει να γίνουν είναι και οι φυτεύσεις δέντρων, κάτι που όπως είπε ο κ. Γεωργαλάκης, δεν μπορούσε να γίνει το καλοκαίρι αφού ήταν ακατάλληλη περίοδος λόγω ζέστης.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στις εργασίες που προχωρούν στο Βουζουνεράκειο, το οποίο πλέον έχει πάρει άδεια ώστε να γίνονται αγώνες, και όπου θα μετεγκατασταθεί και το κλειστό παραλιακό στέγαστρο για τις ανάγκες των συλλόγων στίβου της Ιεράπετρας, θέμα που επίσης είχε φέρει αντιδράσεις

Λίγες εργασίες όπως είπε, κυρίως φυτεύσεις αλλά και η αντικατάσταση των λάθος κουφωμάτων, απομένει να γίνει και στο νέο χώρο που έχει διαμορφωθεί στο οικόπεδο Μίνως.

Παράλληλα ο κ. Γεωργαλάκης έκανε αναφορά και στα έργα που γίνονται αυτή την περίοδο για την πλατεία του Κουτσουρά αλλά και τα πολλά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά όπως αυτά με τις λακούβες τα οποία με δεδομένο το λίγο προσωπικό του Δήμου πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.