Μ. Ανδρεαδάκης: «Ενισχυμένο το Νοσοκομείο Ιεράπετρας στις τελευταίες προσλήψεις – Ο κόσμος να συνεχίσει να εφαρμόζει όλα τα μέτρα»


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 26 Οκτωβρίου 2020 by energinews (admin)

Την κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία του Λασιθίου το τελευταίο διάστημα με αφορμή το κρούσμα κορωνοϊού που προέκυψε στις Μάλες αλλά και αυτό σε ένα 19χρονο που νοσηλεύτηκε για λίγο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, περιέγραψε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι, ο διοικητής των διασυνδεόμεων Νοσοκομείων Λασιθίου, Μανώλης Ανδρεαδάκης.

O κ. Ανδρεαδάκης αρχικά θέλησε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα υγεινομικά μέτρα που ο καθένας πρέπει να τηρεί στην καθημερινότητά του, με σκοπό να διατηρηθεί η πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει συνολικά ο νομός όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, αλλά όμως όπως έχει αποδειχθεί σε άλλες περιοχές, αρκεί ένα μικρό λάθος για να αναστραφεί αυτή η εικόνα.

Μαζί με τα μέτρα ο κ. Ανδρεαδάκης τόνισε πως ο κόσμος θα πρέπει να σέβεται την απαγόρευση επισκεπτηρίων στα Νοσοκομεία αφού ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πολύ μεγάλος, αλλά και το γεγονός ότι δεν είναι δυνατό να γίνεται τεστ για κορωνοϊό στον καθένα που νομίζει πως έχει πρόβλημα.

Ο Διοικητής των Νοσοκομείων του νομού ανέφερε πως μέχρι τώρα όλα τα περιστατικά κορωνοϊού που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι μονάδες του νομού, ήταν ήπια χωρίς να προκύψουν προβλήματα, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το ξενοδοχείο κορωνοϊού που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο, αυτό είναι υπό την πλήρη εποπτεία του ΕΟΔΥ χωρίς τα Νοσοκομεία να έχουν κάποιο ρόλο, όμως και εκεί δεν έχει παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα στους τουρίστες που έχει φιλοξενήσει.

Τέλος ο κ. Ανδρεαδάκης τόνισε πως τα Νοσοκομεία του νομού σύντομα αναμένεται να ενισχυθούν με νοσηλευτικό και παραϊατρικό περιστατικό και σε αυτή τη φάση το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας ενισχύεται με περισσότερο προσωπικό με 18 προσλήψεις να έχουν εγκριθεί, την ώρα που στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου εγκρίθηκαν 13, στη Σητεία 8 και στη Νεάπολη 1.  Ανάλογη εικόνα, όπως είπε, επικράτησε και στις πρόσφατες προκηρύξεις ιατρών με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας να ενισχύεται με 2 γιατρούς με τη μια θέση να αφορά παθολόγο, κάτι που δεν συνέβη στα υπόλοιπα Νοσοκομεία, με τον ίδιο να θέλει να αντικρούσει κατηγορίες που ακούγονται ότι υπάρχει προνομιακή μεταχείριση προς το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.