Μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούν από σήμερα οι οδοντίατροι στο νομό Λασιθίου


0
(0)

Νέα δεδομένα θα ισχύουν από σήμερα στα ιδιωτικά οδοντιατρεία του νομού Λασιθίου μετά από την απόφαση που πήρε την περασμένη Παρασκευή ο Οδοντιατρικός Σύλλογος του νομού.

Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος του Συλλόγου Μιχάλης Κλώντζας, το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα, τα ιατρεία να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας τους και οι οδοντίατροι να εξυπηρετούν μόνο τα έκτακτα και σοβαρά περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής ή άλλης συνεννόησης των ασθενών με τον προσωπικό τους οδοντίατρο. Έτσι οι οδοντίατροι δεν θα σταματήσουν να εργάζονται, αλλά αν για παράδειγμα κάποιος θέλει να κάνει απλά μια λεύκανση, καλό θα είναι να περιμένει, υπογράμμισε ο κ. Κλώντζας.

Η απόφαση όπως είπε ο κ. Κλώντζας πάρθηκε με σκοπό την γενικότερη προστασία του κοινωνικού συνόλου, όπως και των γιατρών και των οικογενειών τους, αφού πλέον έχει γίνει ξεκάθαρο πως και στο νομό Λασιθίου ο κορωνοϊός κυκλοφορεί ευρέως.

Τα οδοντιατρεία όπως τόνισε ο κ. Κλώντζας θεωρούνται ως τα ασφαλέστερα ιατρεία αφού οι οδοντίατροι πάντα χρησιμοποιούσαν μάσκες και γάντια, παρόλα αυτά τα μέλη του Συλλόγου αποφάσισαν να συμβάλλουν στην γενικότερη κατάσταση πρόληψης και να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τα οικονομικά τους συμφέροντα.

Η απόφαση που πάρθηκε, όπως είπε ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λασιθίου, αν και βρίσκει τους περισσότερους οδοντιάτρους σύμφωνους, δεν είναι δεσμευτική για κανένα, γίνεται όμως με σκοπό να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη προσοχή από όλους με τη συγκεκριμένη αλλαγή που προτείνεται να γίνει στη λειτουργία των ιατρείων.

Παρόμοια συνεδρίαση όπως είπε, έγινε και την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, όπου τότε το ΔΣ αποφάσισε να μην αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των ιατρείων, όμως τα νέα δεδομένα της πανδημίας έκανε τους οδοντιάτρους να ξανασκεφτούν την κατάσταση και να αλλάξουν την απόφασή τους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *